dinsdag 1 september 2009

Zwangere Karen Damen K3 dolenthousiast bij concert van vriendje rockgroep The Ditch

De Vlaamse band The Ditch stelt zijn debuutalbum ‘In This World’ voor in de gebouwen van Coca-Cola in Wilrijk. Pers en collega’s zijn massaal aanwezig en ook zwangere Karen Damen van K3 is van de partij, want zij is het meisje van de drummer van de band. En natuurlijk konden wij ‘t niet laten om haar één en ander te vragen over haar zwangerschap.

Veel volk op cd-voorstelling van sexy rockband The Ditch.

Voor Kristof Van den Bergh, Sven Muller, Antony Van Der Wee en Raymond Geerts was het donderdag toch wel een heel speciale dag. Tien dagen na de release van hun debuut-cd via i-Tunes was het nu de beurt aan de échte release van de cd via de platenfirma's.

Een spetterende live-set moest ervoor zorgen dat The Ditch iedereen overtuigde om meteen naar de platenzaken te stappen en we hebben het vermoeden dat dat nog zal lukken ook.

Place 2 Be was de vestiging van Coca Cola in Wilrijk, een locatie waar in de nabije toekomst nog wel één en ander zal gaan gebeuren.

Het is nu al uitkijken naar de volgende Ultratoplijsten. Ongetwijfeld zullen de mannen van The Ditch een gooi naar de eerste plaats doen. Toch niet zo evident voor een groep die vorig jaar amper bekend was maar die toch met een TMF Award aan de haal gingen.
Sindsdien is er veel gebeurd rond de groep, alleen maar positieve zaken trouwens.

Een enthousiaste Karen Damen donderdagavond op de voorstelling van de debuut-cd van rockgroep The Ditch. Zij kwam supporteren voor haar vriendje Antony, de drummer van de band.

De lancering van de cd ging gepaard met een live-concert en een afterparty in het distributiecentrum van Coca Cola in Wilrijk in aanwezigheid van een gelukkige groep fans, die zich hadden kunnen inschrijven via de website.

Daarnaast waren er ook heel wat BV's present. Onder hen uiteraard Karen Damen, de rosse van K3, die kwam supporteren voor haar vriend Antony. 'Ik ben ongelooflijk fier op Antony, niet normaal. De cd is zo goed', zei ze na het concert.

Het was donderdag de eerste keer dat zij in het publiek verscheen nadat Stany Crets in het tv-programma Villa Vanthilt de prille zwangerschap van Karen Damen verklapte.

Over haar zwangerschap wilde Karen niet veel kwijt. Wel vertelde ze dat haar zwangerschap goed verloopt en dat de baby uitgerekend is voor half maart 2010.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten