woensdag 23 september 2009

Madelon van der Poel past beste in plaatje K3 bij K2 zoekt K3


K2 zoekt K3-finaliste Madelon ziet er het leukst uit naast Karen Damen en Kristel Verbeke.

Dat bleek nadat de zes overgebleven dames in het programma een fotoshoot deden met K2. Madelon won die opdracht. Kathleen, die hoogzwanger was tijdens de opnames, en Anneke werden naar huis gestuurd.

Anne, die een relatie heeft met een regisseur van Studio 100, het bedrijf achter K3, werd uit de gevarenzone gered door Karen Damen en Kristel Verbeke. De jury vond haar niet heel goed presteren deze week.

Madelon, Noa, Josje en Anne gaan volgende week bepalen wie er in de finale op 3 oktober staan.

Nog maar één Vlaamse in de running bij 'K2 zoekt K3'

Er zijn nog vier kandidates over voor de opvolging van Kathleen Aerts bij de Vlaamse meidengroep K3. Drie van hen hebben de Nederlandse nationaliteit.

In de tv-talentenjacht 'K2 zoekt K3', die zaterdagavond weer te zien was op SBS6, vielen de Vlaamse meisjes Kathleen Goossens (33) uit Heist-op-den-Berg en Anneke Winkelmolen (26) uit Hasselt af. Hierdoor is Noa Tamara Opdebeeck (24) uit Antwerpen nog de enige kandidate uit Vlaanderen.

Zijn moet het nu nog opnemen tegen de 25-jarige musicalactrice Madelon van der Poel (Anatevka, Fame en Grease) uit Tilburg, de jongste deelneemster, Josje Huisman (23) uit Amsterdam en de 25-jarige Anne Deliën (Pinokkio) eveneens uit Amsterdam.

In de volgende aflevering zal opnieuw een kandidate afvallen. Op die manier blijven er nog drie kandidates over voor de finale, die op 3 oktober live wordt uitgezonden op SBS6 en VTM.
6 opmerkingen:

 1. MADELON je bent de BESTE!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. karen & kristel jullie zijn Super ik ben 11( in groep 8) en vind jullie nog steeds super leuk zijn en super leuke dansjes en liedjes hebben.
  ook een vriendin van mij vindt dat!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Madelon moet het worden !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Madelon vind ik de leukste!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ahh madelon ik wil je be zwangeren <3

  BeantwoordenVerwijderen