maandag 14 september 2009

Karen Damen en Kristel Verbeke redden Anneke opnieuw in K2 zoekt K3


K2 zoekt K3-Anneke is weer dankzij Karen Damen en Kristel Verbeke door naar de volgende ronde.

Anneke, Flore en Jacqueline zaten alledrie in de gevarenzone. Maar Karen Damen en Kristel kozen weer voor Anneke. Eerder wilde de jury haar vanwege haar mindere zang al naar huis sturen. Karen en Kristel staken hier toen ook al een stokje voor.

Karen en Kristel: "We hebben gekozen voor de persoon die nog het meest kan groeien. En het meest heeft losgemaakt bij de kinderen.En dat is Anneke."

De jury had het liever anders gezien: "Anneke een schatje en kan heel goed met kinderen omgaan, maar ze bleef vocaal achter."

De overgebleven deelneemsters zijn Anneke, Noa, Josje, Madelon, Anne en kersverse moeder Katheen.

Het communautaire evenwicht in K2 zoekt K3 is hersteld: er blijven nog drie Vlaamse en drie Nederlandse dames over die Kathleen in K3 mogen opvolgen. Gisteravond moesten Jacqueline (27) en Flore (30) uit Nederland de wedstrijd verlaten. Jacqueline omdat ze een grijze muis was, Flore omdat ze zwak zong. De Hasseltse Anneke Winkelmolen (26) zong tijdens een training het slechtst van allemaal, maar volgens Karen Damen en Kristel Verbeke van K3 kan ze héél goed met kinderen om.

Zondagavond werden de eerste twee finalisten in 'K2 zoekt K3' terug naar huis gestuurd. Na de grote vuurdoop voor 2000 kinderen in Plopsaland besloot de vakjury onder leiding van Studio 100-baas Gert Verhulst om drie meisjes te nomineren.

Miguel Wiels, Patty Brard en Gert Verhulst vonden dat Anneke, Flore en Jacqueline niet genoeg overtuigden tijdens de eerste dagen van de K3-opleiding. Het laatste woord kwam echter van de K3-meisjes zelf.

Karen en Kristel kozen uiteindelijk om Anneke uit Hasselt opnieuw te redden. Ook tijdens de auditierondes wou de vakjury Anneke vanwege haar mindere zang naar huis sturen. Karen Damen en Kristel Verbeke waren toen niet akkoord en stelden hun veto.

Ook deze keer werd Anneke zo gered. Dat betekent dat Flore en Jacqueline meteen hun koffers moesten pakken. De overgebleven meisjes zijn Anneke, Noa, Madelon, Anne, Josje en Kathleen.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten