vrijdag 13 december 2013

Karen Damen en K3 vervullen kinderwensen in nieuw programma


Karen Damen en K3 vervullen kinderwensen in nieuw programma

Karen Damen, Kristel Verbeke en Josje Huisman zijn niet lang bij de pakken blijven zitten nadat vtmKzoom hun sitcom Hallo K3! na drie seizoenen afvoerde.

Ze werken aan een nieuw programma (werktitel: K3 kan het!) waarin ze allerlei originele en gekke wensen van kinderen vervullen. Parachutespringen met Karen Damen, een middagje shoppen met Kristel Verbeke, een optreden op de speelplaats geven samen met JosjeHuisman, het kan allemaal.

Kinderen die een wens hebben, kunnen die nu al doorgeven op www.K3.be. Het nieuwe programma zal zeker níét op vtmKzoom of Ketnet te zien zijn.

K3 werkt aan gloednieuw programma

Karen Damen, Kristel Verbeke en Josje Huisman werken aan een nieuw programma waarin ze kinderwensen gaan vervullen. Dit niet lang nadat VTMKZOOM de sitcom 'Hallo K3!' na drie seizoenen stop zette.

Kinderen kunnen nu allerlei originele en gekke wensen doorsturen op http://www.k3.be. Dat kan bijvoorbeeld gaan over parachutespringen met Karen Damen, een middagje shoppen met Kristel Verbeke of samen met Josje Huisman dansen op de speelplaats. Allemaal leuke ideeën.

Het is wel nog afwachten waar het nieuwe programma zal uitgezonden worden. Het zal al zeker niet op VTMKZOOM of Ketnet te zien zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten