maandag 7 september 2009

'K2 Zoekt K3': Karen Damen en Kristel Verbeke maken kennis met de acht finalisten


Zondagavond maakten Karen Damen en Kristel Verbeke bekend welke 8 meisjes een kans maken om hun nieuwe vriendin te worden. Eén van hen wacht een nieuwe toekomst vol muziek. Maar voor het zover is, wordt het nog hard werken tijdens de grote K3-opleiding.

Vijf Nederlandse en drie Vlaamse meisjes, dat is het resultaat na de grote auditieronde. Vanaf nu worden deze acht meiden ondergedompeld in het K3-bad. De volgende weken krijgen zij een keiharde opleiding onder het goedkeurend oog van Karen en Kristel. Uiteindelijk zullen zij opnieuw de doorslag geven wie de volgende afvaller wordt.

K2 zangeressen Kristel Verbeke en de zwangere Karen Damen van de oorspronkelijke Vlaamse meidengroep K3 hebben acht mogelijke opvolgsters, vijf Nederlandse en drie Vlaamse dames, van hun oud-collega Kathleen Aerts geselecteerd.

De Nederlandse kandidaten zijn de musicalactrices Anne Deliën (25), Jacqueline Goedmakers (27), en Madelon van der Poel (25). Ook Josje Huisman (23) en Flore Verbiesen-Wittenberg (30) behoren tot de gelukkigen. De Vlaamse concurrentes zijn de zangeressen Kathleen Goossens (33), Noa Tamara Opdebeeck (24) en Anneke Winkelmolen (26). De selectieprocedure was zaterdag 5 september te zien in het t.v progamma K2 zoekt K3. Nog drie afleveringen volgen er, en dan zullen er nog eens 5 kandidaten afvallen.
Finale K2 zoekt K3 - 3 oktober op SBS6 en de Vlaamse zender VTM
Kathleen Goossens is bevallen van een zoontje op 7 september zo meldt Dagblad de Telegraaf: Mama Kathleen, papa en de kleine Bodhi stellen het goed en genieten volop van elkaar.

K2 zoekt K3-Kathleen bevallen
Kathleen Goossens, één van de 8 finalistes van ‘K2 ZOEKT K3’, is bevallen van een zoontje.

Dat laten de trotse ouders weten. De kleine jongen is net al zijn mama een ‘blond kopje’. Hij weegt 3 kg 400 gram en is 50 cm groot.

Mama Kathleen, papa en de kleine Bodhi stellen het goed en genieten volop van elkaar.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten