dinsdag 25 augustus 2009

Karen Damen de roodharige van K3 is zwanger van haar eerste kindje

Karen Damen (34), de roodharige van K3,is zwanger van haar eerste kindje. De toekomstige papa is Karens vriend Antony Van der Wee, de drummer van The Ditch, schrijft de krant Het Laatste Nieuws.

Karen Damen, de rosse van K3, wilde eigenlijk nog even wachten om het goede nieuws bekend te maken. Ze moet vandaag nog naar de gynaecoloog voor een nieuw onderzoek. Helemaal onverwachts komt de zwangerschap van sexy Karen Damen niet. De zangeres liet maanden geleden in interviews al blijken dat ze geen jaren meer zou wachten om mama te worden

Karen (34) van K3 is zwanger. De roodharige zangeres van de meidengroep wilde eigenlijk nog even wachten om het goede nieuws bekend te maken, maar het nieuws lekte toch uit.

De toekomstige vader is de Vlaamse drummer Antony Van der Wee, aldus Het Laatste Nieuws. De zangeres gaf eerder al te kennen graag moeder te worden. Volgens de Belgische krant moet Karen Damen vandaag nog wel naar de gynaecoloog voor een nieuw onderzoek.

De vooral bij kinderen populaire meidengroep bestaat momenteel uit twee zangeressen omdat de blonde Kathleen Aerts K3 in juni verliet. In K2 zoekt K3 volgen kunnen tv-kijkers bij SBS6 en VTM momenteel zeven weken lang de zoektocht van de roodharige Karen Damen en de zwartharige Kristel Verbeke van de Vlaamse meidengroep naar een waardige opvolgster voor de blonde Kathleen Aerts volgen.

2 opmerkingen: