donderdag 13 februari 2014

Karen Damen in nieuwe K3 film Dierenhotel


Karen Damen in nieuwe K3 film Dierenhotel

Alweer de vijfde bioscoopfilm is het voor meidengroep K3, en dat is te merken. K3 Dierenhotel biedt gesmeerd vermaak voor de doelgroep.

Kristel Verbeke, Josje Huisman en Karen Damen, de K3 meisjes, gaan ditmaal een weekendje weg, maar komen daarbij per ongeluk op de verkeerde plek terecht. Karen Damen en Josje Huisman bij de beautyfarm waar Kristel heen zou gaan, en Kristel in het dierenhotel dat haar twee vriendinnen hadden geboekt.

Het zorgt voor geestige misverstanden op de beautyfarm en een vleugje romantiek in het dierenhotel van de knappe Bas.

Spannend wordt het ook nog, want een geslepen rijkaard wil het hotel weg hebben. Genoeg te beleven dus voor de jonge kijkers, in dit vrolijke K3-avontuur.

Met K3 Dierenhotel komt de vijfde film van K3 in de zalen. Niet alleen Josje Huisman (27), Kirstel Verbeke (38) en Karen Daemen (39) doen mee in de film, ook een heleboel beestjes zijn van de partij. Hoe beestig zijn de dames van K3 eigenlijk echt?

Wij grepen de kans om de jolige dames te vergelijken met een aantal kenmerkende dieren. Zo toont Karen Damen net als een pauw graag haar trots en kan ze een pak overdrijven, tot groot jolijt van haar K3 collega's. "Iek em nog noeit in iel mijn leve zo'n koppijn gad", imiteert Kristel haar collega al lachend.

Zebra's zijn kuddedieren, maar laten zich zelden de les spellen. Ook Kristel heeft een duidelijke visie en is moeilijk overtuigbaar. Zo kwam het een paar jaar geleden tot een discussie over het nummer Ya Ya Yippee, waar ook Karen nog altijd niet goed van is.

Josje Huisman heeft allesbehalve het geduld van een luipaard. Als blonde energiekeling van de groep is haar ongeduld naar eigen zeggen vervelend. Op de set van K3 Dierenhotel bleef Josje geen seconde op haar stoel zitten en moesten haar collega's constant de vragen "Jongens, gaan we nog wat doen?" of "Gaat er nog wat gebeuren?" aanhoren. "Om zot van te worden!", vertelt Karen.

 In Kinepolis Antwerpen ging 'K3 Dierenhotel', de vijfde langspeelfilm rond het populaire meidentrio, in première. Een vijftigtal BV's, waaronder Wendy Van Wanten en Kevin Janssens, zat erbij en keek ernaar.

In 'K3 Dierenhotel' raken Karen en Josje verkeerdelijk verzeild in een beautyfarm, terwijl Kristel tegen alle verwachtingen in strandt in een dierenhotel. Het misverstand leidt tot bizarre situaties. Als een crimineel duo ermee dreigt de kinderboerderij van Bas met de grond gelijk te maken, haalt K3 het grote geschut boven. De vijfde langspeelfilm rond K3 combineert 'live action' met het animatieprincipe waarbij acteurs hun stem ontlenen aan bepaalde dieren. Koen Crucke blaast de aartsluie kat Lazy leven in, terwijl Walter Baele en Sven De Ridder te herkennen zijn als vis Hendrik en hond Bink. Hilarisch is het stemgeluid van Jeroen Maes, die de lama Paco van een stemgeluid voorziet.

Meest opvallende gastacteurs zijn Philippe Geubels, Daisy Thys en Jacques Vermeire, die inmiddels al aan zijn tweede K3-film toe is. Geubels speelt Danny de picolo, Thys mevrouw Lama en Vermeire de wel erg onhandige Marcel. De première werd bijgewoond door een vijftigtal bv's, waaronder Hubert Damen, Wendy Van Wanten en Kevin Janssens. De 'Vermist'-acteur kwam zijn vriendin Josje Huisman aanmoedigen. "Ze heeft het echt goed gedaan", aldus Janssens. "Het is een vrolijke gezinsfilm geworden. Dat ga ik Josje straks meteen vertellen."

'K3 Dierenhotel' loopt vanaf 12 februari 2014 in de Vlaamse bioscoopzalen. Info: www.k3dierenhotel.be

Bij de opnames van de nieuwe K3-film 'Dierenhotel' werden heel wat scènes ingeblikt op een boerderij in Zarlardinge. Kijk naar de video trailer van de film en zie hoe Karen Damen , Kristel Verbeke en Josje Huisman het best naar hun zin hebben op het Zarlardingse erf.


Josje Huisman van K3 is vanaf mei ook op Vlaamse televisie als modebewuste Ellis in ‘Fashion Planet’
‘Ik ben natuurlijk niet écht een naïef blondje’

 Binnenkort is Josje Huisman van K3 ook op de Vlaamse televisie te zien als Ellis in de Nederlandse komische dramaserie Fashion Planet. ‘Ik moet me van een heel andere sexy kant laten zien’, zegt ze.

 Josje had al acteerervaring met de K3-films – de nieuwe Dierenhotel is net uit – en met drie seizoenen van de inmiddels afgevoerde sitcom Hallo K3! waarin ze zichzelf speelt. ‘Hoewel, niet helemaal mezelf, dat is een uitvergrote versie. Ik ben natuurlijk niet écht het naïeve blondje, al ligt dat vrolijke heel dicht bij mezelf.’

In Fashion Planet speelt Josje Huisman een jong en fris iemand. Er komen ook heel wat serieuze scènes aan bod.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten