vrijdag 2 maart 2012

Karen Damen met K3 na vijf jaar weer op het witte doek


Karen Damen met K3 na vijf jaar weer op het witte doek

Karen Damen, Kristel Verbeke en Josje Huisman van K3 hebben grootse plannen voor dit jaar. Begin maart staan er vier zo goed als uitverkochte concerten in het Sportpaleis op het programma, en als het allemaal een beetje meezit, nemen ze deze zomer ook hun vierde bioscoopfilm op.

Dat zal de eerste zijn met Josje Huisman erbij. De derde film K3 en de kattenprins dateert uit 2007, toen Kathleen Aerts nog deel uitmaakte van het trio.

De nieuwe film van Karen Damen, Kristel Verbeke en Josje Huisman zou een spin-off worden van de sitcom Hallo K3 die op vtmKzoom uitgezonden wordt. Bij Studio 100 vinden ze het 'nog iets te voorbarig' om het nieuws te bevestigen, maar op de releaselijst van filmverdeler KFD staat alvast 12 december 2012 als releasedatum gepland.

Nieuwe K3-muziekspecial op DVD

K3 brengt een nieuwe DVD uit: 'K3 en het Droombed'. Op de DVD staat een nieuw K3-avontuur van Karen Damen, Kristel Verbeke en Josje Huisman, maar ook de nieuwste videoclips van het kleuterpoptrio.

K3 heeft videoclips gemaakt van de liedjes van hun nieuwe album 'Eyo!'. Op de DVD staan clips van onder andere 'Eyo!', 'K3 Airlines', 'Beroemd'. Ook het liedje 'Willem Alexander' staat erop. Dit nummer heeft K3 speciaal geschreven voor de Kroonprins.

In het nieuwe K3-avontuur gaan de meiden Karen Damen, Kristel Verbeke en Josje Huisman naar een magische illusionistenshow van Dr. Von Zanzibar. Daar ontdekken ze een bijzonder droombed.

Op 10 en 11 maart staat K3 in Ahoy. Dit zijn de enige concerten die de meiden Karen Damen, Kristel Verbeke en Josje Huisman in 2012 in Nederland geven.

Zing dus uit volle borst mee met 'Eyo!', 'Willem-Alexander', 'K3 Airlines', 'Beroemd' en 'Meiden van de Brandweer' en leer de danspasjes uit je hoofd zodat je helemaal klaar bent voor Ahoy! 'K3 en het Droombed' is goed voor uren zing- en dansplezier!


K3 en het Droombed: een verhaal vol muziek, dans en magische dromen met Karen Damen, Kristel Verbeke en Josje Huisman.


Liedjes
Beroemd
Meiden van de Brandweer
Willem-Alexander
K3 Airlines
Eyo!

Extra: 4 making of clipjes van de CD 'Eyo!'
Het inzingen
Opname van de videoclip
De fotoshoot
De CD maken

K3
Karen Damen, Kristel Verbeke, Josje Huisman, Dr. Von Zanzibar Tom Saeys

Muziek en tekst - Miguel Wiels, Peter Gillis & Alain Vande Putte. Behalve Eyo! Miguel Wiels, Peter Gillis & Tracy Atkins

Speelduur ca. 40 minuten - Nederlands gesproken

Geen opmerkingen:

Een reactie posten