donderdag 10 april 2014

Karen Damen en K3 in de voetsporen van Charlie’s Angels met 'K3 Kan Het!'


Karen Damen en K3 in de voetsporen van Charlie’s Angels met 'K3 Kan Het!'

Karen Damen, Kristel Verbeke en Josje Huisman brengen dromen in vervulling in nieuw tv-programma 'K3 Kan Het!'

Terwijl hun jongste film 'K3 Dieren­hotel' de voorbije weken in Vlaanderen alleen al 216.000 bezoekers lokte, werken Karen, Kristel en Josje naarstig aan 'K3 Kan Het!', hun nieuwe tv-programma. Daarin treden ze in de voetsporen van Charlie’s Angels.

Eind deze maand stellen Karen Damen, Kristel Verbeke en Josje Huisman hun nieuwe tv-programma K3 Kan Het! voor aan de pers. In dat programma proberen de dames ­allerlei spannende en gekke wensen van hun jonge fans te vervullen. Studio 100 heeft een originele insteek gevonden om te vermijden dat het zomaar een kopie op kindermaat van De Droomfabriek wordt.

K3 Kan Het! krijgt een stoer en flitsend jasje, met Karen Damen, Kristel Verbeke en Josje Huisman als een soort sexy Charlie’s Angels die elke ochtend op hun laptop nieuwe opdrachten vinden en dan elk naar een andere hoek van het land trekken. Kristel als Kate Jackson, Karen als Jaclyn Smith en Josje als Farrah Fawcett. De fans van de oorspronkelijke Charlie’s Angels-serie die in de jaren 70 furore maakte, kunnen er zich vast wel iets bij voorstellen.

Al meer dan 420.000 bezoekers voor K3 Dierenhotel!

De vijfde K3 film “K3 Dierenhotel” doet het nog steeds erg goed in de Vlaamse & Nederlandse bioscoopzalen: intussen gingen al meer dan 420.000 mensen in België & Nederland naar "K3 Dierenhotel" kijken. De film loopt ook tijdens de paasvakantie nog in de bioscoopzalen.

Naast Karen Damen, Kristel Verbeke en Josje Huisman spelen eveneens Philippe Geubels, Winston Post, Jacques Vermeire, Metta Gramberg, Albert Verlinde, Dries Vanhegen, Daisy Thys, Maarten Bosmans en Serge-Henri Valcke mee in de film. Daarnaast verleenden ondermeer Walter Baele, Koen Crucke, Sven De Ridder, Kobe Van Herwegen en vele anderen hun stem aan 1 van de vele dieren die in K3 Dierenhotel hun opwachting maken.

Josje Huisman en Peter Van de Veire wagen een gok in 'De Neus van Pinokkio'

Op zondag 30 maart 2014 speldt Bart Peeters in 'De Neus van Pinokkio' samen met zijn Wijsmakers Adriaan Van den Hoof en Tine Embrechts de kijker allerlei verhalen op de mouw.

De twee bekende spelers die deze week samen met het publiek oordelen of het ook de waarheid is, zijn Josje Huisman en Peter Van de Veire.

DIT IS ZE
Het eerste belspelmeisje of de blote borsten van '86?

In Dit is ze nodigen de Wijsmakers iemand uit die in het verleden, ook al was het maar voor even, in de schijnwerpers stond.

Deze week zit Mia in de studio en Adriaan en Tine hebben elk een heel ander verhaal over deze sympathieke dame. Was zij het eerste belspelmeisje op de Belgische televisie of toonde zij in 1986 enthousiast haar naakte topless borsten aan Jean-Marie Pfaff tijdens de triomftocht van de Rode Duivels doorheen Brussel, na het WK in Mexico?

DE OUDE DOOS
Infomercial

In De Oude Doos zien we Bart, Tine en Adriaan schitteren in een historisch tv-fragment. Slechts één fragment is echt, het andere is verzonnen. Deze week maken we kennis met twee unieke uitvindingen. Welk van de twee is ooit echt uitgezonden op televisie: de diepvriesdons of het permanente permanent?

HET VERHAAL
New York is van ons

Wij hebben allemaal geleerd dat de wereldstad New York door de Nederlanders is gesticht en meer bepaald door Peter Stuyvesant. Zo staat het namelijk in onze geschiedenisboeken geschreven. En daar zijn onze noorderburen ook erg fier op. Enkele jaren geleden gaven ze zelfs een groot feest om de stichting van NY te herdenken. Maar is dat eigenlijk wel zo? Zijn de Nederlanders wel echt de stichters van NY? Adriaan trekt naar New York en ontdekt daar dat de eerste echte inwoners van de stad eigenlijk Belgen waren. Is dit verhaal waar of niet waar?

DE TV STOPT NOOIT
Kookprogramma's

Je weet soms niet wat je ziet op de televisie want de tv stopt nooit. De Wijsmakers gaan weer op zoek naar een opmerkelijk buitenlands tv-fragment. Deze week tonen ze twee kookprogramma's. Maar slechts een van de shows is echt, de andere is verzonnen en zelf in elkaar gestoken. Weet Josje Huisman van K3 het antwoord?

HIT VAN DE WEEK
Dragqueens

Deze week palmen drie dragqueens de studio in. En daar spelen we deze keer een iets ander spelletje mee. Het zijn immers alle drie echte dragqueens die te boeken zijn voor al uw feesten en partijen. Maar twee van de dragqueens zijn mannen die zich verkleed hebben als vrouw en één is een vrouw die zich verkleed heeft als dragqueen.

De vraag van deze week is dus niet: wie is de valse bedrieger, maar: wie is de echte vrouw?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten