woensdag 2 mei 2012

Karen Damen van K3 zweefde met luchtschip door 4 uitverkochte Sportpaleizen


Karen Damen van K3 zweefde met luchtschip door 4 uitverkochte Sportpaleizen.

Liefst 4 keer hebben de K3 meisjes Karen Damen, Josje Huisman en Kristel Verbeke onlangs voor een uitverkocht Sportpaleis gespeeld hebben . We kenden al de zwevende catwalks en platforms van o.a. Milk Inc , de rijdende podia van Clouseau, een Marco Borsato in een harnas zwevend door de zaal maar een zwevend luchtschip dat draait en keert de hele parterre bestrijkend, dat hadden we in het Sportpaleis nog nooit gezien…

Het was intussen al van 2005 geleden dat de immer populaire meidengroep K3 met de meisjes Karen Damen, Josje Huisman en Kristel Verbeke met een grote show in het Sportpaleis kon uitpakken maar het was het lange wachten ook waard. Studio 100 had ter gelegenheid van de nieuwe K3-cd Eyo! een ongelooflijke show beloofd met veel danseressen, live-band, de allergrootste K3-hits van meer dan 12 jaar gebracht in kleurrijke K3-outfits en een overweldigend decor!”

Het dient gezegd: het was geen loze belofte!
Anderhalf uur lang raasde de K3-hittrein met Karen Damen, Josje Huisman en Kristel Verbeke door, enkel onderbroken voor een aantal kostuumwissels waarvoor Kristel Verbeke, Karen Damen en “nieuwkomer” Josje Huisman telkens met een podiumlift even uit kort beeld verdwenen , op een ludieke manier “on stage” vervangen door een jeugdige versie.

 Het K3-trio Karen Damen, Josje Huisman en Kristel Verbeke startte wervelend de show gekleed in een trendy glitter-outfit. Begeleid door de uitstekende live-band o.l.v. Miguel Wiels kostte het hen geen enkele moeite om de vele duizenden jonge kindjes en hun mama’s en papa’s mee te nemen in een goed opgebouwd K3-verhaal met een hitboeket van ruim 12 jaar K3…

In liefst 6 verschillende out-fits zouden Karen Damen, Josje Huisman en Kristel Verbeke doorheen de show hun opwachting maken, telkens een ander thema van hun muzikale carrière aan snijdend. De glitter zouden ze daarna ruilen voor hun - mooi in hun eenvoud - oranje kleedjes waarna de beurt aan de sprookjesachtige hoepelrokjes en leds van “Alice in Wonderland”, dan waren de regenboogkleedjes van “Mama Se” aan de beurt , verder ook de lippen-kleedjes die we kennen van “Verliefd” om te eindigen met de piratenkostuums van hun laatste cd “Eyo!

Dé grote verrassing was wel het piratenschip van de K3 meisjes Karen Damen, Josje Huisman en Kristel Verbeke dat tot helemaal achter in de zaal zou zweven daar serpentins afschietend met kleine boordkannonentjes. Eens hun schip terug op het podium aanbeland, sloot een vuurwerk de fantastische show passend af. Ahoy wachtte namelijk ook nog met 4 uitverkochte shows. Hopelijk hoeven we in Vlaanderen weer geen 7 jaar te wachten op een nieuwe show van de K3 meisjes Karen Damen, Josje Huisman en Kristel Verbeke, wat ons betreft… tot volgend jaar misschien?

Word K3-styliste met het nieuwe boek K3-Sterrenstyling 2

Hallo K3 – 100% vriendinnen

Studio 100 van directeur Gert Verhulst heeft deze vakantie een heleboel leuke nieuwigheden in petto.

Kom binnen in de flat van de hippe K3-meiden Karen Damen, Josje Huisman en Kristel Verbeke en duik in de dolste avonturen! Vier keigrappige verhaaltjes van de tv-serie, gebundeld in een boek voor jonge lezertjes. Superleuk voor wie de serie kent, verrassend voor wie nog nooit op visite was bij Karen Damen, Josje Huisman en Kristel Verbeke. Wie dit boek leest, weet een ding zeker: in het dagelijkse leven van K3 zit geen enkele doordeweekse dag. Te gek!

In het nieuwste K3-boek ‘Sterrenstyling 2’ ontdek je hoe je een echte K3-styliste van Karen Damen, Josje Huisman en Kristel Verbeke wordt! Je leert alle kneepjes van het modevak en ontwerpt hippe outfits voor de meisjes van K3.

Leer alle kneepjes van het modevak met de K3-sterrenstyling. Ontwerp een hippe outfit voor de meisjes van K3, Karen Damen, Josje Huisman en Kristel Verbeke. Kies een kledingsjabloon, een mooie stof en maak je K3-outfit compleet met leuke accessoires. Bovendien vind je nog handige modetips en ontwerptrucjes. Zo word je een echte K3-styliste!

2 opmerkingen: