zaterdag 26 september 2009

Madelon en Josje krijgen mediatraining van Bart Peeters in 'K2 zoekt K3'


Nog 6 meiden zijn er in de running voor de unieke plek in K3 naast Kristel en Karen. Deze aflevering staat quasi volledig in het teken van de juiste look. Bastiaan Van Schaik is topstylist, fashion director bij Avant Garde en ook bekend als jurylid in 'Benelux' Next Topmodel' bij 2BE. Hij helpt Karen Damen en Kristel Verbeke om de kandidates te testen op hun K3-fashiongevoel.

Bastiaan krijgt twee groepjes van drie kandidaten voor zich. Hij geeft ze 100 euro per persoon en een uur shopping-tijd. Ze moeten per drie een outfit vinden waarin ze een eenheid vormen én waarin hun figuur het beste tot uiting komt.

Vervolgens doet K3-choreografe Axana Ceulemans haar intrede op landgoed Altembrouck: ze wil weten wie danstalent heeft en hoe snel de meiden choreografieën kunnen onthouden. Na een dag van rondrennen in het winkelcentrum en dansen bij Axana, wordt het de zwangere Kathleen allemaal te veel.

Ze gaat vroeg slapen. De andere vijf meisjes repeteren nog de hele avond op de teksten en melodietjes van bestaande K3-nummers. En dan komt er bezoek aan… Miguel Wiels heeft een verrassing bij voor de dames. Hij neemt ze mee naar de piano-ruimte, waar ook Karen Damen en Kristel Verbeke paraat staan.

Miguel heeft in primeur de nieuwe single bij voor de nieuwe K3. Iedereen vindt dit een magisch moment. Het wordt concreet…

De volgende ochtend gaat Madelon aan Kathleen vertellen wat ze gemist heeft. Ze vindt het jammer dat ze dat moment niet kon meemaken, maar anderzijds voelt ze zich weer een stuk fitter. En dat is nodig ook...

Een compleet restyling-team staat immers klaar voor de zes dames. Ze worden getransformeerd naar echte K3-meisjes, want vandaag wordt de foto voor de nieuwe single-cover gemaakt. Alle meisjes, ook josje, moeten één voor één tussen Karen Damen en Kristel Verbeke poseren voor de lens van ervaren K3-fotograaf Koen Blanckaert. Nu zal blijken wie letterlijk in het plaatje past.

Kristel krijgt het moeilijk. Voor het eerst voelt zij heel hard het gemis van Kathleen Aerts. Voor het eerst komen de kandidates wel erg dichtbij. Het voelt nog niet vertrouwd, nog niet juist…

Op het einde van de dag zitten de meisjes afgepeigerd aan tafel. Ze bekijken de foto's van hun K3-make over wanneer plots Bart Peeters binnenkomt. Hij besluit hen wat mediatraining bij te brengen. Wie trapt in de valkuilen die hij creëert? Wie is een flapuit en praat over z'n privéleven zonder nadenken?

De jury bestaat deze week uit Axana, fotograaf Koen Blanckaert, Karen Damen en Kristel Verbeke, en Gert Verhulst. Alle prestaties en tekortkomingen van de week worden op de weegschaal gelegd, en opnieuw worden drie meisjes genomineerd, van wie Karen en Kristel één opnieuw 'in de wedstrijd' mogen stemmen. De spanning stijgt.
2 opmerkingen:

 1. Jullie zijn zo leuk, zo professioneel. Wat er ook gebeurd, wie er ook bij komt, het maakt niets uit. Wat uitmaakt is wat jullie tot nu toe hebben betekent voor de fans en voor de moeders van de fans, zoals ik. Ik kon geen kinderen krijgen, had maar 5% kans. Ik was radeloos, maar heb me altijd bedacht, als ik ooit een meisje krijg, als er ooit een wonder mag zijn, dan gaat ze zo gek worden op k3! Toen ik dat bedacht, dat is 6 jaar geleden, had ik geen idee dat ik vandaag de dag, gelukkige moeder van 2 meisjes van 4 en 2 jaar oud, die slapen onder een dekbed van K3, liedjes zingen van K3, zelfs tijdens het boodschappen doen en dus echt fan zijn, dat ik ooit nog een berichtje zou sturen naar Karen.
  Succes, succes en bedenk wat jullie in ieder geval voor mensen, groot en klein betekenen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ey

  Ik ben jordy Schepers(19) en heb sinds 2 jaar een eigen bakkerij dit al door dat mijn ouders allebei een ziekte hebben, S'nachts als ik moet werken heb ik vaak k3 op de radio, Deze Hipe ,Vrolijke, verdrietige muziek helpt me dan om er voor te zorgen dat er elke dag weer vleur en flair aan mijn producten zitten .
  Ik hoop jullie is te zien in het Mooi Drenthe.

  opa schut is met je grijze haren is mijn favoriet.  Succes, succes en bedenk wat jullie in ieder geval voor mensen, groot en klein betekenen

  groetjes,
  Jordy Schepers.

  BeantwoordenVerwijderen