woensdag 17 februari 2010

Karen Damen K3 bevallen van zoontje Sky


Karen Damen, de 'rosse van K3', is vandaag bevallen van haar eerste kindje: Sky, een zoon. Vader is haar vriend Antony Van der Wee, drummer bij The Ditch.

Karen Damen en Antony Van der Wee zijn op 17 februari 2010 de trotse ouders geworden van hun eerste kindje Sky. Hij weegt 3,080 kilogram en is 48 centimeter groot.

Moeder en zoon stellen het heel goed. Karen Damen en Antony willen nu in alle rust genieten van hun baby en geven geen interviews.

Ze vertrouwen erop dat de mensen van de pers daar alle begrip voor kunnen opbrengen en zijn hen daar alvast ook dankbaar voor.

Karen Damen van K3 maakte vorige maand nog enkele succesvolle doorkomsten in De Slimste Mens op Eén. Haar zwangerschap werd destijds onverwacht gemeld door Stanny Crets in het programma Villa Vanthilt.

De zwangerschap van Karen Damen zorgde in augustus al voor ophef. Acteur Stany Crets verklapte toen in Villa Vanthilt op Eén dat de roodharige zangeres een kindje verwachtte. Samen met kijkend Vlaanderen viel ook Marcel Vanthilts mond open bij het horen van de primeur.

'Oei, dat mocht ik waarschijnlijk niet vertellen', lachte Stany Crets een beetje ongemakkelijk toen Vanthilt het blijde nieuws een tikkeltje ongelovig drie keer herhaalde, maar het kwaad was geschied.

Een dag later bevestigden Karen Damen en Antony het nieuws over de zwangerschap in een persbericht. Het koppel liet toen weten diep ontgoocheld te zijn over de manier waarop het nieuws uitlekte. 'Deze unieke kans om het mooiste nieuws uit hun leven zelf aan vrienden en familie te vertellen, krijgen ze nooit meer terug', klonk het. Eén, Marcel Vanthilt en Stany Crets verontschuldigden zich daarop uitvoerig bij het koppel.

10 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd meisje met je eerste zoontje!!

  Ook aan de papa!

  Kusjes, Ann

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fantastisch, een zoontje.
  Veel geluk met Sky.

  Cath

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik wens je een goede opvoeding met je zoontje sky.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. proficiat met je kindje sky.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik wens je vol liefde,geluk met jullie zoontje sky ook aan de mama en aan de papa.

  hoera een zoontje SKY !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. hoi van harte gefeliciteerd mn zoon heet ook sky egt geweldig geniet dr van en heeel veel geluk met jullie zoon en ook gefeliciteerd met papa en mama zijn geniet dr van groetjes dikke kus

  BeantwoordenVerwijderen
 7. gefileciteerd met jullie eerste kindje sky

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat blijft die karin zik zeg....

  BeantwoordenVerwijderen