maandag 28 september 2009

Josje Huisman, Madelon van der Poel en Noa Tamara Opdebeeck naar de finale van 'K2 zoekt K3'


De finalisten van de tv-talentenjacht K2 zoekt K3 zijn bekend. De nieuwe blonde zangeres in de Vlaamse meidengroep K3 heet Josje, Noa of Madelon.

De 25-jarige musicalactrice Anne Deliën (Pinokkio) haalde de finale net niet. In de SBS6-uitzending was zaterdag te zien dat de Amsterdamse definitief afviel.

Het finaletrio bestaat uit twee Nederlandse zangeressen en een Vlaamse: zangeres Noa Tamara Opdebeeck (24) uit Antwerpen. De Nederlandse kandidaten zijn de 25-jarige musicalactrice Madelon van der Poel uit Tilburg en Josje Huisman (23) uit Amsterdam. Madelon van der Poel speelde al in de musicals Anatevka, Fame en Grease. Josje Huisman, de jongste van de drie, danste onder meer bij de ArenA-concerten van de Toppers.

De finale van K2 zoekt K3 wordt op zaterdag 3 oktober rechtstreeks uitgezonden op SBS6 en de Vlaamse zender VTM. Kijkers en de jury sturen dan nog een kandidaat weg, waarna de huidige K3-zangeressen Kristel Verbeke en de zwangere Karen Damen uit de twee overgebleven kandidaten hun nieuwe collega kiezen.

Het nieuwe groepslid zal niet lang van haar overwinningsroes kunnen genieten, want de nieuwe zangeres moet onmiddellijk op tournee en nieuwe nummers instuderen. K3 presenteert zich in de nieuwe samenstelling op 6, 7 en 8 november in de Amsterdamse RAI.


13 opmerkingen:

 1. MADELON VOOR K3 !! MADELON IS DE BESTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Madelon blijft de beste!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. madelon blijft de beste van allemaal.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. tja Josje wint, had liever Madelon gehad maar ik denk dat Josje het even goed zal doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hallo ,effe over gisteren mijn dochter had veel verdriet toen ze hoorde dat kathleen uit k3 stapte en weende fel maar toen ze hoorde dat er een opvolgster kwam verzachte da beetje haar verdriet nu waren er drie meiden over op zich wel leuk maar ja zoals elk kindje had ze wel een voorkeur namelijk voor madelon toen het verdict kwam op tv ging ze al weenend naar haar bedje vond het toch zo zielig voor haar ,waarschijnlijk komt wel weer goed maar te zien dat ze er zo verdrietig over is doet een moederhart breken ,hoop dat als er nooit weer iemand af valt maar als het dan toch zo is beter nniet zo want kindjes hebben het er volgens mij toch moeilijk méé ,maar toch veel succes josje mama in naam van dochtertje lana vl

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi allemaal,

  Het was voor alledrie die meiden echt superspannend, zeker en vast !
  Hoewel Noa toch wat milder en minder verwaand was geworden, was ze onze 3e keus. Josje was onze 2e en Madelon onze 1e ! Toch twijfel ik geen moment dat Josje een keileuk K3tje is. Tikkeltje naïef en een superblij koppie sieren haar. Komt goed met K3 en eh....onze meiden blijven zeker fan.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. josje is goed ze pasten er allemaal bij de laatste drie.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. josje is gewonen had liever noa maar ja ik vond dat josje of noa moest winnen dus ik denk dat josje het ook super goed zal doen toi toi josje ik duim voor je kusjes sofie quirynen

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Josje is geweldig!! Zij was de eerste die auditie deed, de show was op dat moment al klaar, JOSJE was al de grote terechte winnaar!! Josje pas precies in het plaatje, spontaan, puur, meisje die er echt voor wil gaan.

  Karen en kristel hebben de juiste keuze gemaakt, met josje erbij straalde ze alle drie energiek uit!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Josje is de perfecte winnaar...voor de kindjes een lieve zachte sprookjesachtige uitstraling.
  zingt met heel haar gevoel en brengt het zo ook over. Kortom niet gemaakt of gefeact, maar een puur meisje

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Madelon, je blijft voor mij de beste! Met jou was ik zeker K3 fan geworden maar helaas..Ik snap echt niet dat ze jou niet hebben gekozen!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Madelon was mijn Nummer 1! Ze was hartstikke goed. Zo veel talent!! Ik weet natuurlijk ook zeker dat Josje het ook goed doet, maar Madelon staat toch nog altijd aan mijn top-zangeressen lijstje ... x

  BeantwoordenVerwijderen
 13. josje is de beste die bij k3 past maar ik vrees ervoor dat dit wel allemaal goed afloopt josje is de beste die ze had kunnen hebben bij de nieuwe k3 ( ze zullen het pas weten als ze ook weg is ) maar studio 100 zal het wel weer flikken dat er problemen komen een holandse vs 2 belgen mooie zaak :s
  en de holandse is dan nog de knapste van alle 3
  en dan de 2 belgen die denken da ze de knapste zijn .... meer moet er nie gezegd worden denk ik
  het is schandalig wat ze allemaal met josje doen
  ik lees alles over haar maar of het waar is das andere koek
  hup holand hup :D

  veel geluk met je nieuwe job josje van franky xxx

  BeantwoordenVerwijderen