vrijdag 25 september 2009

Gerard Joling & Koen Wauters presenteren finale 'K2 zoekt K3' samen met Karen Damen en Kristel Verbeke


Koen Wauters krijgt op zaterdag 3 oktober assistentie van Gerard Joling voor de presentatie van de finale van 'K2 zoekt K3'. De live-show wordt uitgezonden vanuit de vtm-studio in Vilvoorde en moet de langverwachte opvolgster voor Kathleen Aerts opleveren, en wordt de nieuwe collega van Karen Damen en Kristel Verbeke. Momenteel zijn nog vier meisjes in de running, onder wie slechts één Vlaamse

Anne, Noa, Josje en Madelon: van deze vier meiden die nog in de running zijn om Kathleen Aerts op te volgen bij K3 zal er zondag 27 september één afvallen. De andere drie strijden op zaterdag 3 oktober 2009 voor hun droomjob.

De finaleshow gaat door in de vtm-studio in Vilvoorde. De presentatie van de live finale is in handen van Gerard Joling en Koen Wauters. Een aparte combinatie, maar niet echt een verrassende.

Vermits de samenwerking voor de K2 zoekt K3-shows verliep tussen vtm en SBS, is het logisch dat beide zender één van hun bekendste gezichten inschakelen, te meer omdat beide heren zowel in Vlaanderen als Nederland bekendheid genieten.

Voor het zover is, wacht de kijker nu zondag nog een goed gevulde aflevering. De vier overgebleven kandidates krijgen een acteerworkshop van acteur Antonie Kamerling en Frans Bauer verrast de dames tijdens een etentje met een gastoptreden.

Na weken vol spannende momenten nadert de zoektocht naar een nieuwe collega voor Karen Damen en Kristel Verbeke zijn ontknoping. Maar voor het zover is, trakteren Frans Bauer en Antonie Kamerling de overgebleven kandidates nog op een gastoptreden in de aflevering van zaterdag 26 september, om 20.00 uur bij SBS 6.

Er is de afgelopen weken veel gespeculeerd over wie de finale van de kijkcijferhit 'K2 zoekt K3' zou gaan presenteren. Aan Gerard Joling en Koen Wauters nu de eer om het nieuwe K3-lid tijdens de liveshow op 3 oktober wereldkundig te maken.

In deze spectaculaire laatste uitzending wordt in het bijzijn van juryleden Patty Brard, Marc Forno, Miguel Wiels en Axana Ceulemans eindelijk bekend gemaakt wie Karen Damen en Kristel Verbeke gaat versterken. Het programma trok de afgelopen weken in Nederland gemiddeld 1.038.000 kijkers en in België kijken gemiddeld 584.000 Vlamingen naar K2 zoekt K3.

In de komende aflevering krijgen de vier overgebleven kandidates Josje, Anne, Madelon en Noa een acteerworkshop van acteur Antonie Kamerling en verrast Frans Bauer de dames tijdens een etentje met een gastoptreden. Hoe zij hierop reageren en wie van de vier de K3-opleiding moet verlaten is op 26 september om 20.00 uur te zien bij SBS 6 en VTM.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten