woensdag 13 mei 2009

Nieuwe K3-zangeres in oktober al op tour met Karen Damen en Kristel Verbeke

Een aantal weken geleden sloeg het nieuws in als een bom: Kathleen Aerts, het blonde deel van K3 en tevens de jongste telg van het trio, verliet de groep om aan een solocarrière te werken. Zo bleven Karen Damen en Kristel Verbeke plotseling als K2 achter. Meteen werd duidelijk gemaakt dat K3 er niet mee ophield en in een televisieshow op zoek zou gaan naar een vervangster voor Kathleen Aerts.

Deze show zal 'K2 zoekt K3' gaan heten en wordt aan het einde van de zomer uitgezonden op vtm en het Nederlandse SBS 6. Meteen na afloop van deze zoektocht, dit najaar, zal het nieuw samengestelde trio met een nieuwe liveshow toeren door Vlaanderen en Nederland. Naast de oudere en bekende nummers en hits zal K3 tijdens deze tournee ook een aantal nieuwe nummers brengen.

De nieuwe K3-zangeres die in het najaar gezocht gaat worden via een televisieshow op SBS6 zal in oktober dus al op de planken staan met de overgebleven K3-leden Karen Damen en Kristel Verbeke.

Met zijn drieën zullen de meiden als vanouds een fantastisch feestje maken met de kinderen in de zaal waarbij vooral veel gezongen en gedanst gaat worden.

Het tv-programma ‘K2 zoekt K3’ zal einde zomer, begin najaar worden uitgezonden bij zowel SBS 6 als de Vlaamse zender VTM. Het meisje dat uiteindelijk in de grote finale wordt gekozen voor K3, zal dus direct daarna op tournee gaan.

De K3 show zal in Nederland vanaf 16 oktober t/m 20 december te zien zijn in Enschede, Rotterdam, Eindhoven, Amsterdam, Den Bosch, Groningen en Zwolle.

K3 toert dit najaar met het nieuwe nog onbekende groepslid door Nederland en Vlaanderen. Dat hebben de K3-zangeressen Karen Damen en Kristel Verbeke maandag bekendgemaakt.

Eind maart kondigde Kathleen Aerts aan de groep te verlaten. Naar eigen zeggen omdat ze toe was aan een nieuwe uitdaging. De twee overgebleven K's lieten meteen weten wel door te gaan. Met behulp van het televisieprogramma 'K2 zoekt K3' hopen ze een vervanger te vinden.

De vertrouwde K3-formatie, Karen Damen en Kristel Verbeke en de afvallige Kathleen Aerts, staat in Nederland voor het laatst op de planken tijdens het Studio 100 Zomerfestival. Dat evenement vindt op 27 en 28 juni plaats in Ahoy in Rotterdam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten