vrijdag 1 mei 2009

Na Kathleen Aerts en Karen Damen doet nu ook Kristel Verbeke mee aan de uit de kleren contest voor mannenblad

Het kon bijna niet uitblijven, nadat eerst al ex K3 collega Kathleen Aerts en K2 zangeres Karen Damen meededen aan de Pl@yboy contest' Wie Wil Jij Het Liefst Naakt In Playboy Zien?', doet nu ook sexy Kristel Verbeke mee aan deze internet verkiezing om in aanmerking te komen voor een bloot reportage.

Op de Pl@yboy site kan gestemd worden, wie men graag bloot zou willen zien gaan voor het mannnenblad.

Kristel Verbeke doet samen met K3 of K2 collega Karen Damen mee aan deze contest, opvallend is dat ze samen als groep veel meer stemmen behalen dan het afvallige K3-lid Kathleen Aerts. Of dit een eerste vingerwijzing is voor de tanende populariteit van de nieuwbakken solo-zangeres, valt nog te bezien.

Pl@yboy zegt het zelf als volgt:
Playboy geeft voor het eerst in de geschiedenis heel Nederland en Vlaanderen de kans om de favoriete bekende Nederlandse of Vlaamse vrouw aan te dragen als naaktmodel voor in het magazine.

Maar Pl@yboy zou Pl@yboy niet zijn als we niet nog een stapje verder gaan. Onder het mom 'Wie Wil Jij Het Liefst Naakt In Playboy Zien?' kun je ook stemmen op jouw favoriete bekende dame of babe.

Wij beloven jullie vervolgens met de hand op het hart dat wij contact opnemen met de celebrity die jullie Playboyzone-fans het liefst naakt in ons blad willen zien, en haar vragen of zij een blootreportage voor het mannenmagazine wil doen.

Zoals bekent is K2 opzoek naar een 3e zangeres, om in de toekomst weer als K3 verder te gaan. Of deze winnares van het programma K2zoektK3 naast Karen Damen en Kristel Verbeke ook in aanmerking komt voor de naakt fotoshoot in Pl@yboy, is niet bekent.

Op de site kan op Karen Damen en Kristel Verbeke als K2 of K3 gestemd worden.

1 opmerking:

  1. Van naakt photoshoot in Playboy naar K3?
    Sonja Silva presenteerde voor TMF en poseerde ooit naakt in Playboy. Dat laatste mag volgens de dame in kwestie geen belemmering vormen voor een nieuw leven als K3.

    BeantwoordenVerwijderen