dinsdag 19 mei 2009

Karen Damen met oude K3 met Kathleen Aerts en Kristel Verbeke bij Paul de Leeuw 'Mooi Weer de Leeuw'

"Mama, die mensen zijn verkleed als K3", zei Rongli (bijna 5) uit Houten, toen zij Karen Damen, Kristel Verbeke en Kathleen Aerts bij het tv-programma 'Mooi. Weer de Leeuw' op zag komen.

Zij, haar zus Phoebe en haar ouders waren niet voor niets bij dit programma aanwezig, te zien afgelopen zaterdag 11 oktober. Paul de Leeuw zou een wens van Phoebe uit laten komen: het zien van de film 'K3 en de Kattenprins'.

Daar had zij anderhalf jaar geleden vrijkaartjes voor gewonnen, maar eerst door longontsteking en later door andere omstandigheden heeft ze de film nooit in de bioscoop kunnen zien. "Terwijl ze mij had laten beloven, toen ze ziek werd, dat we echt een keer zouden gaan", aldus haar moeder.

"Alleen toen dit mogelijk was, draaide de film niet meer in de
bioscopen." Nu mocht Phoebe de film zien in een speciaal bioscoopzaaltje bij Paul de Leeuw. Niet alleen samen met haar ouders, maar ook met K3.

Phoebe heeft daarbij zelfs nog op de schoot gezeten van Kristel en Karen Damen. "Dit vergeten ze nooit meer", aldus hun moeder.

K3 was te gast vanwege hun 10-jarig jubileum. Hun oudste fans zongen In Afrika.

De dames van K3 kregen het boek Vochtige Streken, wat volgende week besproken gaat worden door Daphne Bunskoek en Catherine Keyl in ons programma.

K3 is een Vlaamse meidengroep met een Nederlandstalig repertoire, soms wel aangeduid als 'kleuterpop', voornamelijk gericht op een zeer jeugdig publiek. De naam van de groep is afkomstig van de namen van de drie sexy zangeressen Karen Damen, Kathleen Aerts en Kristel Verbeke.

De muziek wordt geproduceerd door het productiebedrijf Studio 100. Miguel Wiels schrijft de muziek voor K3 samen met zijn twee collega's Alain Vande Putte en Peter Gillis. K3 werd opgericht door Niels William.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten