woensdag 4 mei 2011

K3 met Karen Damen treden op bij De Toppers concert in Amsterdam ArenA


K3 met Karen Damen treden op bij De Toppers concert in Amsterdam ArenA.

Na maandenlang speculeren is het eindelijk zover. Dinsdagmiddag werd officieel bekendgemaakt dat K3, Josje Huisman, Karen Damen en Kristel Verbeke, Los Angeles the Voices en Leonie Meijer te gast zullen zijn tijdens de concerten van Toppers in Concert 2011. Eerder waren de Volendamse zanger Jan Smit en Amsterdamse zangeres Glennis Grace al uitgelekt.

Artiesten als de meisjes van K3 met Josje Huisman, Karen Damen en Kristel Verbeke, zullen René Froger, Jeroen van der Boom, Gerard Joling en Gordon op 27, 28 en 29 mei bijstaan in de Amsterdam ArenA. Welke artiesten in de kleine pauze zullen optreden wordt komende week bekendgemaakt.

De lijst met gastartiesten die op zullen treden bij de Toppers is dus bekend gemaakt. Naast Jan Smit en Glennis Grace zijn de populaire dames van K3 met Josje Huisman, Karen Damen en Kristel Verbeke van de partij.

Ook Los Angeles The Voices & Leonie Meijer zullen optreden tijdens Toppers in Concert op 27, 28 en 29 mei in de Amsterdam Arena. En natuurlijk schittert de uiteindelijke winnaar van Op Zoek Naar de 5e Topper naast René Froger, Gerard Joling, Gordon en Jeroen van der Boom.

De Toppers hebben dus top talenten als Jan Smit en K3 met Josje Huisman, Karen Damen en Kristel Verbeke weten te strikken voor hun concerten in de Amsterdam Arena.


Naast Jan Smit en K3 staan ook Glennis Grace, Los Angeles The Voices en The Voice of Holland-finalist Leonie Meijer de Toppers bij. Ook de winnaar van de online talentenjacht die het viertal heeft opgezet, sluit zich nog aan bij het gezelschap.

De Toppers, bestaande uit René Froger, Gordon, Gerard Joling en Jeroen van der Boom, staan op 27, 28 en 29 mei 2011 in de Arena. Het is het zevende opeenvolgende jaar dat het ensemble in het stadion optreedt.

K3 met Josje Huisman, Karen Damen en Kristel Verbeke zullen een bijdrage leveren aan het gigantische muziekfeest, dat traditiegetrouw plaatsvindt in de Amsterdam ArenA.

Nieuw aan de Toppers-concerten dit jaar is dat er geen gebruik wordt gemaakt van een grote pauze. Door de enorme drukte bij de toiletten en bars die bij de vorige edities ontstond, heeft de organisatie besloten om te kiezen voor een kort pauzeprogramma. Welke artiesten in de kleine pauze zullen optreden wordt komende week bekendgemaakt.

Opvallend is dat door het optreden van K3 bij de Toppers de blonde collega van Karen Damen, Josje Huisman, weer samen op een podium staat met de toppers, in 2008 trad Josje Huisman namelijk al op als achtergronddanseres bij de concerten van de Toppers in de Amsterdam ArenA.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten