dinsdag 6 december 2011

Karen Damen en K3 hebben een platina album met Eyo! en live concerten in Ahoy en sportpaleis in Antwerpen


Karen Damen en K3 hebben een platina album met Eyo! en live concerten in Ahoy en sportpaleis in Antwerpen

K3, Karen Damen, Josje Huisman en Kristel Verbeke, beleefde onlangs een topdag in Ahoy Rotterdam; naast het miniconcert dat de dames verzorgden voor een kleine groep fans werd ook het album 'Eyo!' voor het eerst aan het Nederlandse publiek gepresenteerd. Dat K3 populairder is dan ooit blijkt met deze nieuwe CD, want ze mochten, uit handen van Miguel Wiels en Alain Vande Putte, een platina plaat voor 'Eyo!' ontvangen. Al in de voorverkoop zijn er meer dan 50.000 exemplaren in Nederland verkocht en dat mag gevierd worden!

Het miniconcert en de albumpresentatie vonden niet voor niets plaats in Ahoy; K3, Karen Damen, Josje Huisman en Kristel Verbeke, heeft bekend gemaakt op 10 & 11 maart 2012 terug te keren naar de Rotterdamse poptempel met nieuwe, spectaculaire live concerten!


In 2005 zette K3,, Karen Damen, Kathleen Aerts en Kristel Verbeke, maar liefst 12 keer achter elkaar Ahoy op zijn kop, een record! Bij de concerten in maart zal K3 haar fans weer trakteren op hun allergrootste hits en ook de mooiste liedjes van hun nieuwe CD komen natuurlijk voorbij.

Op 28 oktober lanceerde K3, Karen Damen, Josje Huisman en Kristel Verbeke, al hun gloednieuwe en gelijknamige single 'Eyo!' en deze werd zeer enthousiast ontvangen door het publiek. Maar naast 'Eyo!' staan er nog elf andere nieuwe nummers op de CD, zoals 'Beroemd', 'Smoorverliefd'  en de titelsong van hun sitcom ‘Hallo K3!'.

Het meest opvallende nummer van de CD is toch wel 'Willem-Alexander', waarin de K3 meisjes, Karen Damen, Josje Huisman en Kristel Verbeke, een brief schrijft aan Prinses Maxima. Karen, Kristel en Josje geven toe toch wel een beetje verliefd te zijn op onze kroonprins. 'Willem-Alexander' heeft hierdoor al voor aardig wat commotie gezorgd in Nederland en België. Maar naast een opvallende tekst, is het ook gewoon een ontzettend leuk liedje geworden.

Tickets & info
Meer informatie over de concerten en K3, Karen Damen, Josje Huisman en Kristel Verbeke, is te vinden op www.studio100.nl. Hier zijn ook tickets voor de concerten te koop.
Ook zijn tickets verkrijgbaar voor ‘K3 in Ahoy’ via See Tickets

K3, Karen Damen, Josje Huisman en Kristel Verbeke, treedt op in het sportpaleis in Antwerpen

De meidengroep K3 treedt zondag 4 maart twee keer op in het Antwerpse Sportpaleis.
De shows van , Karen Damen, Josje Huisman en Kristel Verbeke, beginnen om 13.00 en 16.00 uur.

De populaire meidengroep brengt een nieuwe spectaculaire show en trakteert de kinderen op de allergrootste K3-hits en de mooiste liedjes van de nieuwe cd 'Eyo'.

Het worden de enige concerten van K3, Karen Damen, Josje Huisman en Kristel Verbeke, in Vlaanderen in 2012, dus papa's en mama's moeten er snel bij zijn.

Karen Damen van K3 moet Nederlandse presentator kussen

Ben je te gast bij de Nederlandse tv-presentator Paul de Leeuw, dan weet je nooit wat je te wachten staat. Als de drie meisjes van K3 het al niet wisten, dan weten ze het nu. Bij Peter Van de Veire kwamen ze er zaterdagavond nog redelijk makkelijk van af, bij Paul De Leeuw ging het er heel wat gekker aan toe.

Zo was rosse Karen Damen het slachtoffer van de Kiss Cam in Pau!l: de camera baant zich een weg door het publiek en als die blijft staan, dan moeten de twee slachtoffers die zich binnen het hartje bevinden elkaar zoenen. En dus zat er voor Karen Damen niets anders op dan sportpresentator Kees Jansma vol op de mond te kussen. Afhankelijk van de hartstocht die er van de kus afspat, levert het geld op. Pech: Karen Damen verdiende 'slechts' 50 euro.


K3, Karen Damen, Josje Huisman en Kristel Verbeke, zingt lied voor Willem-Alexander

Kroonprins Willem-Alexander heeft er een nieuwe fanclub bij; de meiden van K3 hebben op hun nieuwe album “Eyo” een lofzang over de prins opgenomen.

Sinds kort ligt het nieuwe album van de drie K’s, Karen Damen, Josje Huisman en Kristel Verbeke, in de winkel en één van de opvallendste singles op het nieuwe album heet “Willem-Alexander”.

De tieneridolen zingen over hun liefde voor prins Willem-Alexander en vragen Prinses Máxima waar ze zo’n leuke jongen kunnen vinden.

Hoewel de groep uit twee Belgische dames bestaat komt een ode aan de Belgische prins Filip niet voor op het album.

Album Top 100: K3, Karen Damen, Josje Huisman en Kristel Verbeke, nieuwe lijstaanvoerder met Eyo


Het regende weer releases de afgelopen week. Maar of het nu ging om Il Divo, Rihanna, Michael Jackson of de Rolling Stones; niemand was opgewassen tegen de meiden van K3, Karen Damen, Josje Huisman en Kristel Verbeke,. Vlak voor kinderfeest Sinterklaas vloog de nieuwe CD Eyo de toonbank over. Met als gevolg dat het trio dik naar 1 stijgt met een bijna dubbele verkoop van de nummer 2, Il Divo. De vier zangers waren zelfs speciaal naar Nederland gekomen voor promotie, maar konden dus niet de eerste plaats bereiken. Snow Patrol voerde vorige week nog de album Top 100 aan, die band zakt nu naar 8.

De top 10:

1 (37) Eyo – K3
2 (-) Wicked Game – Il Divo
3 (3) Mylo Xyloto – Coldplay
4 (12) Christmas – Michael Buble
5 (4) 21 – Adele
6 (-) Talk that Talk – Rihanna
7 (-) Up All Night – One Direction
8 (1) Fallen Empires – Snow Patrol
9 (8) Junior Songfestival 2011 – Finalisten
10 (-) 50 Words for Snow – Kate Bush

K3, Karen Damen, Josje Huisman en Kristel Verbeke, voor de 9de keer op 1 in album top 100

Het nieuwe album ‘Eyo!’ van K3 (Eurosong 99) stijgt deze week door naar de eerste plaats van de GfK Dutch Album Top 100. Daarmee scoort het trio een negende album nummer 1-hit in Nederland.Eerder bereikte K3, Karen Damen, Josje Huisman en Kristel Verbeke, de eerste plaats met de albums ‘Alle Kleuren’ (2001; 4 weken op 1), ‘Tele-Romeo’ (2001; 2 weken), ‘Verliefd’ (2002; 4 weken), ‘Oya Lélé’ (2003; 4 weken), ‘De Wereld Rond’ (2004; 2 weken), ‘Kuma Hé’ (2005; 1 week), ‘Ya Ya Yippee’ (2006; 1 week) en ‘MaMaSé’ (2009; 6 weken). Tijdens het miniconcert dat K3 afgelopen zondagmiddag in Ahoy Rotterdam gaf, kreeg het trio een platina onderscheiding uitgereikt voor de uitlevering van meer dan 50.000 exemplaren van ‘Eyo!’. Op 10 en 11 maart 2012 keert K3 voor twee concerten terug in Ahoy. Mogelijk worden daar nog meer data aan toegevoegd. Als opvolger van de single ‘Eyo!’ wordt begin maart een tweede single van het album uitgebracht.

K3, Karen Damen, Josje Huisman en Kristel Verbeke, heeft na twee jaar een nieuwe cd uit: 'Eyo!'. Hoog tijd dus om live nog eens met nieuw materiaal te komen. En dat gaan , Karen Damen, Josje Huisman en Kristel Verbeke ook doen. De groep geeft op 4 maart twee concerten in het Antwerpse Sportpaleis, de enige K3-shows in Vlaanderen in 2012. In Ahoy in Nederland komen er 4 concerten op 10 en 13 maart.

Het was lang wachten op het nieuwe K3-album. Deze zomer verschenen als zoethoudertje de nummers van de musical Alice in Wonderland op cd, maar Mamasé is intussen al twee jaar oud. Het eerste album waarop Josje de eveneens blonde Kathleen verving, ging vlot over de toonbank: ruim 100.000 stuks in Vlaanderen, ruim 200.000 in Nederland. Heel puik in deze tijden waarin de cd-markt op instorten staat.

Onlangs hebben , Karen Damen, Josje Huisman en Kristel Verbeke in Antwerpen, tussen de repetities voor 'De grote sinterklaasshow' door, hun nieuwe album Eyo! voorgesteld. De eerste gelijknamige single daaruit staat intussen alweer op nummer 1 in de Vlaamse top 10.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten