zaterdag 5 november 2011

Karen Damen op nieuwe ‘Hallo K3’ DVD volume 4


Karen Damen op nieuwe ‘Hallo K3’ DVD volume 4

Goed nieuws voor de fans van K3, want op 26 oktober verscheen de DVD ‘Hallo K3’ volume 4. De unieke serie ‘Hallo K3’ gaat over het dagelijkse leven van 3 hippe meiden Josje Huisman, Karen Damen en Kristel Verbeke, met K3 in de hoofdrol!

Samen maken Josje Huisman, Karen Damen en Kristel Verbeke de gekste dingen mee en komen ze steeds terecht in de meest bizarre, maar herkenbare situaties. Het tweede seizoen van deze hippe sitcom is sinds 3 oktober 2011 te zien op de kinderzender vtmKzoom.

Inhoud K3 DVD
Karen Damen en Kristel Verbeke wonen samen in één appartement. Josje Huisman woont in het appartement aan de overkant van de gang. Maar ze wonen natuurlijk niet alleen in het grote gebouw. In het appartement onder hen woont de jonge, hippe en goeduitziende Bas.Naar mate de meiden Josje Huisman, Karen Damen en Kristel Verbeke Bas beter leren kennen, vallen ze stiekem alle drie een beetje voor deze leuke vrijgezel. Bas vindt dit leuk, maar blijft bescheiden. In het appartement boven hen woont weduwenaar Marcel, die hen altijd wil helpen. Buurman Marcel bedoelt het goed, maar bakt er niet altijd evenveel van.Maar Marcel is er steeds voor de K3 meisjes Josje Huisman, Karen Damen en Kristel Verbeke, en geeft hen steevast foute ’goede raad’. Hij is ook een echte klusser die met afwisselend succes de meisjes uit de nood helpt, of net voor de nodige problemen zorgt. Daarnaast brengen de meisjes graag tijd door bij Rosie in haar koffiebar ’Roze Bottel’.

Afleveringen
De Karen-dictatuur
Karen Damen wil het maken als fotomodel, maar auditie na auditie loopt het mis. Karen denkt dat ze lelijk is, en Josje Huisman en Kristel Verbeke peppen haar op door een valse brief van een topfotograaf te sturen voor een kalender. Maar daardoor wint Karen Damen net iets te veel zelfvertrouwen… Bas houdt van avontuurlijke dames. Controlefreak Kristel Verbeke beslist aan zichzelf te werken en probeert alle structuur en orde overboord te gooien.

Het uurrecord
Karen Damen krijgt een politieagent over de vloer die een gigantisch bedrag aan onbetaalde parkeerboetes komt innen. Karen probeert de politieagent te bespelen en de boetes te laten verdwijnen… Josje Huisman is gaan shoppen en heeft per ongeluk een minirokje meegenomen uit de winkel. Dat is diefstal! Wanneer Josje Huisman en Kristel Verbeke een politieagent bij Karen zien denken ze dat Karen Damen Josje verklikt heeft.

Een vriendje voor Karen
Karen Damen leert de vriend van Bas kennen en wordt tot over haar oren verliefd. Kristel Verbeke beklaagt zich dat Karen haar vriendinnen in de steek laat wanneer ze een leuke jongen leert kennen. En dan blijkt dat de jongen een wereldreiziger is… Josje Huisman wil dolgraag meespelen in een reclamespot over bananen. Om zich te kunnen inleven in de rol van banaan loopt ze de hele dag rond in een bananenpak.

Cast
K3: Karen Damen, Kristel Verbeke, Josje Huisman
Marcel: Jacques Vermeire
Bas: Winston Post
Rozie: Metta Gramberg
Agent: Peter Bulckaen
Bram/ Harry: Hein Blondeel
Roderick: Jan Van Hecke
Gustaaf: Dirk Lavrysen

Speelduur ‘Hallo K3’ DVD volume 4 Ca. 75 minuten, met Josje Huisman, Karen Damen en Kristel Verbeke in de hoofdrollen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten