dinsdag 23 februari 2010

Karen Damen in nieuwe De Wereld van K3 met Josje Huisman


Karen Damen in nieuwe De Wereld van K3 met voor het eerst Josje Huisman.

De Wereld van K3 is terug op Z@pp. In de nieuwe serie nemen Kristel Verbeke, Karen Damen en het nieuwste lid Josje Huisman de kijkertjes mee op een fantastisch ritje door hun verrassende wereld, meldt de TROS.

In het programma leren de drie meiden Kristel Verbeke, Karen Damen en Josje Huisman de kids iedere dinsdag en woensdag knutselen, koken, tekenen, dansen en zingen.

In de dierenrubriek bezoekt Kristel Verbeke met Martin Gaus de dierentuin om meer te weten te komen over de dieren.

Ze gaan op zoek naar herten, kamelen, everzwijnen, neushoorns en zélfs een jachtluipaard, zegt de woordvoerder.

En: Elke week K3-en Kristel Verbeke en Josje Huisman een gerechtje. Iets K3-en wil zeggen dat je van iets lekkers iets gekkers maakt. Zo maken ze van een saaie tosti een tiktoktosti en van flensjes een heuse flensjestaart.

De meiden Kristel Verbeke, Karen Damen en Josje Huisman leren van een tekenaar eenvoudige dieren en objecten tekenen, bijvoorbeeld apen, vlinders en auto’s.

K3 maakt verder elke aflevering een leuk knutselwerkje.

Zij denken daarbij aan het milieu want Karen Damen , Kristel Verbeke en Josje Huisman gooien nooit iets onnodig weg. Alles is opnieuw bruikbaar.

Elke aflevering sluit af met een K3-liedje zodat de kijkertjes thuis kunnen meezingen en dankzij de dansles van Josje Huisman ook kunnen meedansen.

3 opmerkingen: