donderdag 29 oktober 2009

Nieuwe single 'MaMaSé!' van Karen Damen met K3 en nieuwe K Josje Huisman platina!


K3 heeft met de nieuwe single 'MaMaSé!' een platina single gescoord. Het is de eerste keer dat K3 in Nederland deze status bereikt. Het nummer staat ook hoog in de hitlijsten, op nummer 2 in de Mega Top 50.

Volgens het productiebedrijf van de drie dames werden er meer dan twintigduizend exemplaren van 'MaMaSé!' verkocht.

Karen Damen, Kristel Verbeke en het nieuwe K3 lid Josje Huisman kregen zaterdag in het Rotterdamse Ahoy de platina single uitgereikt, waarmee ze zeiden heel blij te zijn. Het lijkt er sterk op dat het vertrek van bandlid Kathleen Aerts geen invloed heeft op het succes van de groep. Josje kwam er nieuw bij, nadat overgebleven leden Karen Damen en Kristel Verbeke via een televisieprogramma op zoek gingen naar een nieuwe 'vriendin'.

Het is de eerste keer dat K3 in Nederland een platina single scoort.

Binnen anderhalve week werden er meer dan twintigduizend exemplaren van 'MaMaSé!' verkocht, het productiebedrijf achter het vrolijke drietal Studio 100 zondag.

Karen Damen, Kristel Verbeke en het nieuwe lid Josje Huisman kregen zaterdag in het Rotterdamse Ahoy de platina single uitgereikt. Het trio vindt het huidige succes heel bijzonder. "Dat we in deze tijden zoveel singles en showtickets mogen verkopen, geeft voor ons aan dat de fans de nieuwe K3 formatie met open armen hebben ontvangen", laten ze weten.

Eind maart besloot Kathleen Aerts na tien jaar uit het Belgische meidentrio te stappen. Begin oktober werd de 23-jarige Josje Huisman uitgeroepen tot de nieuwe Kathleen. De Meppelse kwam als winnaar uit de bus van het televisieprogramma K2 zoekt K3.

1 opmerking: