zondag 25 oktober 2009

Karen Damen met MaMaSe! K3 nummer 1 in single top 100 van Vlaanderen en Nederland


In navolging van Vlaanderen is ook Nederland gevallen voor de nieuwe single van K3, met het nieuwe blonde lid Josje Huisman. Het kleuterpoptrio met rosse Karen Damen staat, net als in Vlaanderen, deze week op de eerste plaats van de Single Top 100. ‘MaMaSé!’ is de derde nummer 1-hit voor de Belgische groep. Eerder bereikten ‘Toveren’ (2002) en ‘Kuma he’ (2005) de eerste plaats.

Het slachtoffer van de overmacht van K3 heet Thomas Berge. Vorige week scoorde hij nog zijn eerste nummer 1-hit met de Gordon-cover ‘Kon ik nog maar even bij je zijn’. Deze week zakt de plaat een plaats. Robbie Williams maakt de top drie vol. De Britse zanger pakt voor het eerst sinds jaren de microfoon weer op. Hij mag zich de hoogste nieuwe binnenkomer noemen met zijn comebacksingle ‘Bodies’. Het nummer is Robbies negende toptienhit.

De nieuwe albums van Acda en de Munnik en The Editors kunnen niet voorkomen dat Anouks ‘For bitter or worse’ op de eerste plaats in de Album Top 100 blijft staan. De Haagse zangeres staat voor de vierde week op rij bovenaan. Acda en de Munnik en The Editors volgen op gepaste afstand. Zij komen binnen op twee en drie met respectievelijk ‘Jouw leven lang bij mij’ en ‘In this light and on this evening’. Groot succes dus voor K3, Karen Damen, Josje Huisman en Kristel Verbeke.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten