zaterdag 22 mei 2010

Karen Damen met K3 in 'Goeie Vrijdag'


Karen Damen op vrijdag 21 mei 2010 met K3 in 'Goeie Vrijdag'.

Veel kindjes zullen vrijdag glunderend voor de tv zitten, want K3, Josje Huisman, Karen Damen en Kristel Verbeke, komen langs in 'Goeie Vrijdag'.

Ook de 21-jarige Elise zal op wolkjes lopen. Zij is een erg bijzondere K3-fan, want ze heeft het syndroom van Down.

Ze zingt en danst alle liedjes lustig van Josje Huisman, Karen Damen en Kristel Verbeke mee, maar schrijft er ook mooie gedichten over.

Ook mag ze even met Josje Huisman, Karen Damen en Kristel Verbeke meezingen, en zich zo even een echt K3-tje voelen.

Verder zal vrijdag 21 mei de geschiedenis ingaan als de dag waarop Clouseau zijn langste concert ooit geeft. Niet in minuten, maar in meters.

Roos Van Acker en Sofie Van Moll geven daarmee gehoor aan de vaakst ingestuurde wens aan 'Goeie vrijdag': op de eerste rij staan bij een concert van Clouseau.

Meer dan tienduizend wensen hebben de afgelopen weken de redactie van 'Goeie Vrijdag' en Roos Van Acker en Sofie Van Moll bereikt, maar de wens die met voorsprong het meest werd ingestuurd, is die om eens op de eerste rij te staan bij een concert van Clouseau.

Geen probleem voor Roos Van Acker en Sofie Van Moll. Zij zetten de broertjes Wauters op een extra lang, spiraalvormig podium en maken in één klap honderden fans gelukkig.

Alles voor de club
De basketdames van de JR Girls uit Hasselt hadden een iets pikantere wens. Elk jaar moeten ze flink wat geld inzamelen om hun vrouwelijke basketteam draaiende te houden, en deze keer willen ze een professionele naaktkalender maken, net als bij het programma van Saartje Vandendriessche en haar naakt kalender, en de bloot kalender verkopen om aan die centjes te raken.

Goeie vrijdag zorgde voor make-up, een fotograaf en attributen en vroeg maar één wederdienst: dat het A-team uit Hasselt bloot, dus uit de kleren gaat.

Vriendin-voor-één-dag
Iets zedelijker en zeker niet naakt ging het eraan toe op het personeelsfeest van Nimrod. Vorige week koos de 25-jarige Limburger ervoor om met Ketnet-wrapster en actrice Véronique Leysen naar de jaarlijkse werkafspraak te gaan. Met een overdosis zenuwen maar ook best trots trok Nimrod afgelopen zondag met zijn vriendin-voor-één-dag naar de collega's.

Piet Piraat in het kanaal
De piepjonge Jits en Len uit Maldegem beleefden vorige week de dag van hun leven. Hun tuin grenst aan een kanaal en de broer en zus begrijpen maar niet waarom Piet Piraat daar nooit voorbijvaart.

Goeie vrijdag met Roos Van Acker en Sofie Van Moll trommelde Piet, Stien, Berend en Steven op voor een geweldig piratenavontuur.

Met hun Scheve Schuit meerden de zeerovers aan in de tuin van Jits en Len voor een grote schattenzoektocht. En zo wordt het ook voor Piet Piraat een goeie vrijdag, want eindelijk vindt hij de schat waarnaar hij al zo lang op zoek is.

Een gedichtje voor K3
En er zijn nog meer kindjes zijn die vrijdag glunderend voor de tv zullen zitten, want K3, Josje Huisman, Karen Damen en Kristel Verbeke, komen langs in 'Goeie Vrijdag'.

Ook de 21-jarige Elise zal op wolkjes lopen. Zij is een erg bijzondere K3-fan, want ze heeft het syndroom van Down. Ze zingt en danst alle liedjes lustig van Josje Huisman, Karen Damen en Kristel Verbeke mee, maar schrijft er ook mooie gedichten over.

Voor het optreden van K3 steekt Elise de meisjes Josje Huisman, Karen Damen en Kristel Verbeke een hart onder de riem met een speciaal geschreven stukje poëzie.

Met kamelen door Lier
Edith uit Lier roept de hulp in van Roos Van Acker en Sofie Van Moll omdat ze haar vriendin eens wil verrassen met... een ritje op een kameel. Door omstandigheden kunnen beide vriendinnen dit jaar niet met vakantie, maar om toch het gevoel te hebben er even tussenuit te zijn, maakten ze vorig weekend een gezellige stadswandeling per kameel.

'Goeie Vrijdag' geeft superprijs weg
Volgende week zijn Roos Van Acker en Sofie Van Moll aan de laatste aflevering van 'Goeie Vrijdag' toe. Het wensenprogramma maakte tientallen wensen waar, maar pakt voor de laatste aflevering uit met een superprijs.

Kijkers maken kans op een duizelingwekkende droomdag: de winnaar wordt aan de deur opgehaald met een limousine terwijl een poetsteam aan de grote kuis van het huis begint. Ondertussen mag de grote winnaar één minuut lang gratis shoppen in de supermarkt alvorens hij of zij koers zet naar het dolfinarium voor een beestige ontmoeting met dolfijnen.

Topstylist Jani schenkt de gelukkige vervolgens een nieuw kapsel en een blinkende outfit, zodat de gelukszak in kwestie keurig bij het driesterrenrestaurant aankomt voor een vijfgangendiner. De limousine rijdt de ster-voor-één-dag de hele dag van droom naar droom. Roos Van Acker en Sofie Van Moll maken dromen waar. Ook gaan K3, Josje Huisman, Karen Damen en Kristel Verbeke, ergens in Vlaanderen babysitten, spannend!

3 opmerkingen:

  1. hallo lieve dames ik ben 12 jaar en ik hou nog steeds van jullie liedjes

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hallo ik ben 12 jaar en ik hou nog steeds van jullie liedjes en vind jullie heeeeel erg lief

    BeantwoordenVerwijderen
  3. oja en ik kom uit nederland woon vlak bij rotterdam nieuwerkerk aan den ijssel seine 56 en heb een zusje yanniek en een hond en die heet grietje en ik blij altijd naar de leuke liedjes luisteren

    BeantwoordenVerwijderen