donderdag 22 oktober 2009

Karen Damen met nieuwe K3 Josje Huisman en ballonnen bij TV show Lieve Paul de Leeuw


Paul de Leeuw zingt het openingslied van Lieve Paul Jasmijn van Elteren, wat vorige week het winnende openingsnummer was. Ook K3, Josje Huisman, Karen Damen en Kristel Verbeke, zingen het nummer, geheel in K3 stijl.

Omdat Karen Damen zwanger is, haalde Paul de Leeuw nog een grap uit met een ballon onder het T-shirt van de zwangere K3.

Stijn en zijn vriendje Nino hebben de film Up gezien, waarin een ballonnenverkoper met huis en al de lucht in gaat met helium ballonnen. Stijn vraagt zich af hoeveel ballonnen er nodig zijn om een mens te laten vliegen.

Marieke wil graag leren flirten. Paul en Cor geven haar tips. Tevens mag ze meedoen aan een Levende Boekenkast bouwen, met hulp van acrobaat Hans van der Vlis.

Ramzi Temsamani vraagt aandacht voor zijn champignonproject wat hij wil opzetten in Marokko om vrouwen aan werk te helpen. Heeft u nog materialen voor hem? Mail dan naar lievepaul(at)vara.nl o.v.v. Champignonproject Marokko.

Annie de Rooy legt aan Heidy uit waarom er geen aan/uitknop zit op een strijkbout.

Deze week kwam de nieuwe single van wijlen Michael Jackson uit. Allard Blom schreef een Nederlandse versie getiteld Dit Ben Ik. Paul brengt dit nummer met drie backing vocalisten ten gehore.

K3 sluit de zaterdag af met het nummer en top 1 hit Mama Sé. Ook zingen Josje Huisman, Karen Damen en Kristel Verbeke 'Daar gaat ze' van Clouseau als ode aan de vertrekkende K3 Kathleen Aerts.

2 opmerkingen: