zaterdag 3 oktober 2009

Karen Damen en Kristel Verbeke kiezen Josje Huisman als opvolgster van Kathleen Aerts bij K3

Ze was al de grote favoriet van het publiek en de jury, maar ook Karen Damen en Kristel Verbeke konden er niet omheen: Nederlandse Josje maakt van K2 weer K3.

Josje Huisman (23) uit Amsterdam is zaterdagavond in de live-uitzending op SBS6 en VTM gekozen tot het derde lid van de populaire Vlaamse meidengroep K3.
Na vertrek van zangeres Kathleen Aerts gingen de twee overgebleven zangeressen Kristel en Karen de afgelopen maanden in Vlaanderen en Nederland op zoek naar een nieuwe derde collega.

In Studio 3 bij Brussel viel de beslissing na individuele uitvoeringen van bekende K3-nummers en een samenzang met de toekomstige collega's Karen Damen en Kristel Verbeke.

De vakjury was over alle drie de zangeressen lovend. Uiteindelijk koos ze er voor Madelon van der Poel (25) uit Tilburg als eerste te laten afvallen. Noa Tamara Opdebeeck (24) uit Antwerpen werd tweede en Josje Huisman kreeg de eerste plaats. De kijkers, die via sms en televoting ook voor 50% een stem in de uiteindelijke beslissing hadden, kozen gelijkluidend, ook voor hen was Josje de beste keus.

Karen Damen en Kristel Verbeke kozen, na een uitvoering als K4, met Josje én Noa, van het nieuwe liedje 'Bij de politie' vervolgens voor Josje Huisman.

Josje moet als het nieuwe groepslid onmiddellijk nieuwe nummers instuderen en mee op tournee. Al op 10 oktober is in Antwerpen de première van de nieuwe K3-show, die van 16 oktober tot en met 20 december te zien is in Enschede, Rotterdam, Eindhoven, Amsterdam, Den Bosch, Groningen en Zwolle.

Donkere Kristel mocht het woord doen: "Er was altijd één naam die bij ons terugkwam. Ze is talentvol, professioneel, lief en vrolijk. Het wordt Josje!"

Een dolgelukkige Josje (23) roept uit: "Wauw! Dit is een droom die uitkomt. Samenwerken met Karen en Kristel wordt hartstikke leuk. Karen heeft veel humor en kan heel grappig vertellen. Kristel is heel begripvol en verzorgend. De vriendschap moet natuurlijk nog wel groeien, maar ik twijfel er niet aan dat dat goed gaat komen!"

De enige Belgische finalist Noa bleef dapper: "Ik vond het heel leuk om allemaal mee te maken, en ik gun het Josje zeker!"

3 opmerkingen:

 1. Ey

  Ik ben jordy Schepers(19) en heb sinds 2 jaar een eigen bakkerij dit al door dat mijn ouders allebei een ziekte hebben, S'nachts als ik moet werken heb ik vaak k3 op de radio, Deze Hipe ,Vrolijke, verdrietige muziek helpt me dan om er voor te zorgen dat er elke dag weer vleur en flair aan mijn producten zitten .
  Ik hoop jullie is te zien in het Mooi Drenthe.

  opa schut is met je grijze haren is mijn favoriet.  Succes, succes en bedenk wat jullie in ieder geval voor mensen, groot en klein betekenen

  groetjes,
  Jordy Schepers.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Van Harte Proficiat met het nieuwe K3 lid! Ik ben heel blij dat het Josje is geworden, zij is top en heeft een super uitstraling.

  Heel veel succes!

  Alexander Thijs
  http://www.nice-france-holiday.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd met het nieuwe K3.

  Veel plezier de komende jaren en hoop dat jullie nog lang mogen bestaan!!!

  BeantwoordenVerwijderen