donderdag 30 juli 2009

Ex K3 Kathleen Aerts: eerste solohit Zumba Yade zonder Karen Damen en Kristel Verbeke


Kathleen Aerts heeft haar eerste single sinds ze K3 verliet, en Karen Damen en Kristel Verbeke als K2 achterliet, uitgebracht: Zumba Yade. Samen met Unicef viert ze de twintigste verjaardag van het Internationaal Verdrag inzake de Rechten van Het Kind. Een deel van de opbrengst van haar eerste solohit, Zumba Yade, gaat naar wereldwijde Unicef-projecten.

Knappe zangeres en babe Kathleen Aerts krijgt aanbod voor sexy (naakt) fotoshoots

Nu ze weg is bij Karen Damen en Kristel Verbeke, de overgebleven K3 zangeressen, zoekt Kathleen Aerts haar eigen weg in de showbizz. Een muzikale weg welteverstaan, want blijkbaar zijn er heel wat mensen die de 31-jarige blondine ook andere dingen willen zien doen.

'Het klopt dat ik onlangs gevraagd werd om het gezicht van een lingeriemerk te worden,' zegt Kathleen Aerts. 'En ja, P-Magazine vroeg me ook om in bikini te poseren voor hun badpakkenspecial. Maar sorry, ik doe dat soort dingen niet en ik zie het mezelf ook nooit doen.' Ook Playboy zou al interesse hebben getoond in een naakt fotoshoot voor het mannenblad.

'Ik ben nu volop bezig met het zoeken naar een muzikale richting waarin ik me het best kan ontwikkelen', gaat Kathleen Aerts voort. 'In november staan alvast enkele data genoteerd om in een vijftal culturele centra dichtbij de mensen mijn ding te doen. Het worden intiemere optredens, maar toch zal er wat gefeest worden.'

Tijdens Muziekfeest op het Plein stelt Kathleen Aerts vanavond haar solodebuut Zumba yade voor. In een sexy rood jurkje, dat dan weer wel. Maar wel zonder Karen Damen en Kristel Verbeke, de andere K3 of K2 zangeressen.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten