zaterdag 3 november 2012

Karen Damen met K3 op nieuwe theatertour door Vlaanderen


Nieuwe theatertour voor Karen Damen met K3: toert met vriendinnen Kristel Verbeke en Josje Huisman opnieuw doorheen Vlaanderen.

De meisjes van K3 zijn in het voorjaar van 2013 opnieuw te zien in Hasselt en Oostende.
Na de musical Alice in Wonderland en de concerten in het Sportpaleis van vorig jaar, beleven Karen, Kristel en Josje binnenkort opnieuw een spannend K3-avontuur.
Er zijn shows op 2 maart in Hasselt en op 13 april in Oostende.


Elfjarige Karolien wint Belgium's got talent

 Karolien Goris, het elfjarige meisje dat Karen Damen van K3 aan het huilen kreeg met haar engelenstem tijdens de auditieronde, mag zichzelf de winnares van de eerste ‘Belgium’s got talent’ noemen. OTM Gent strandt op tweede plaats

'Het voelt fantastisch', vertelde de jonge zangeres na afloop aan presentator Koen Wauters. Ze mag 50.000 euro mee naar huis nemen.

Jurylid Ray Cokes was nochtans niet echt onder de indruk van Karolien Goris. Cokes had vooral kritiek op haar songkeuze, alweer een ballade. 'Het was een gevaarlijke keuze om Triggerfinger te coveren', vertelde Cokes achteraf. Hij vond haar versie van 'I follow Rivers' niet emotioneel genoeg en vond dat ze nog moest groeien.

De andere juryleden, Rob Vanoudenhoven en Karen Damen, waren dan wel weer vol lof over het meisje. 'Een kleine Adele', noemde Rob Vanoudenhoven haar. Dat Karen Damen fan was, was al langer bekend, maar ook deze keer was ze onder de indruk: 'Ik zat gewoon met mijn mond open van verbazing'.

In totaal stonden acht acts op het podium van Belgium's got talent: Next Level, Koda, de familie Gijbels, Jee Kast, BB Crew, Karolien Goris, Co Lab en OTM Gent. Drie acts stootten door naar de top drie van het publiek, dat de winnaar mocht kiezen via sms. De actrobaten van OTM Gent werden tweede en de blinde singer-songwriters van Koda derde.

Karen Damen: ‘Gert was niet de ware’

 De roodharige K3-zangeres Karen Damen (37) had vroeger een relatie met Gert Verhulst. Maar ze voelde aan dat de relatie met de Studio 100-topman niet zou blijven duren. Dat vertelt ze in Humo.

‘Ik heb me heel goed geamuseerd met Gert. Ik vind humor heel aantrekkelijk bij een man en daar kan hij wat van’, meent ze. ‘Diep vanbinnen wist ik echter dat hij mijn ware niet was.’

Damen heeft het nog over de harde kritiek die ze te verduren kreeg toen ze met hem samen was. ‘Ik werd afgeschilderd als een echtbreekster’, klinkt het. Maar ook Verhulst kreeg scherpe opmerkingen. Zo werd de kindervriend volgens de sexy zangeres verweten dat hij zijn eigen kroost verwaarloosde. Later had Gert Verhulst nog een korte relatie met het nieuwe blonde K3 lid, Josje Huisman.

Karen van K3 heeft geen probleem met liposuctie

Als afvallen niet helpt vindt Karen het geen probleem om vet te laten wegzuigen. Toch geeft de Vlaamse, die al sinds 1998 deel uitmaakt van het kleuterpoptrio, de voorkeur aan sporten, zegt ze in een interview met het Belgische tijdschrift Humo.

Karen Damen is geen onbekende van de plastisch chirurg. De 37-jarige zangeres biecht op dat ze ooit haar lippen liet opspuiten.


Dat Karen zich bewust is van haar lichaam en bekendheid blijkt bovendien uit het feit dat ze niet meer naakt naar de sauna gaat.

"Ik ben niet preuts", doet Karen uit de doeken. "Maar wildvreemden die naar mij zitten te gapen om de volgende dag tegen hun vrienden te kunnen zeggen: moet je nu eens weten wie ik gisteren in haar blote gat of borsten heb gezien? Nee, bedankt."

‘Ik wil nog wel eens optreden met Karen en Kristel’
Kathleen Aerts sluit K3-reünie niet uit

 Al meer dan drie jaar is ze niet meer de ‘blonde van K3’, maar Kathleen Aerts blijft naarstig timmeren aan een solocarrière. Toch sluit ze een eenmalige reünie met Karen en Kristel, als de groep in 2013 vijftien jaar bestaat, niet uit. ‘Dat zou leuk zijn, al ben ik wel blij dat ik nu mijn eigen baas ben.’

Na haar vertrek uit K3, de meidengroep is nog steeds hot, werd het stil rond Kathleen Aerts (34), maar ze heeft niet het gevoel dat ze stilgezeten heeft. ‘Ik heb, zoals je weet, een kindje op de wereld gezet en dat is mij zeer goed bevallen’, zegt Kathleen lachend. ‘Lewis is nu twintig maanden, een heel ondernemend kereltje. We zijn vier maanden geleden ook naar ons boerderijtje verhuisd dat we verbouwd hebben. Ik geniet van het moederschap, maar ik voel me stilaan klaar om mijn gezin een beetje te lossen.’

Karen van K3: ‘Ik liet aan mijn lichaam werken’


Karen Damen, door iedereen steevast aangesproken als ‘de rosse van K3’ wordt deze week flink op de rooster gelegd door Humo. De zangeres siert de voorpagina van het weekblad en mag het ook uitleggen in de wekelijkse rubriek ‘De 7 hoofdzonden’.

Opvallend waren de antwoorden van Karen in de alinea onkuisheid (Karen was in een ver verleden het liefje van Gert Verhulst), hoewel de zangeres zich daar geen vette quote liet ontvallen. Verder dan ‘Porno doet me niks en gewone seks is al goed genoeg’ komt ze gelukkig niet.

Humo weet wel een kleine primeur te ontfutselen in de rubriek Gulzigheid. Als het weekblad haar vraagt of ze ooit aan haar lichaam liet werken, geef Karen Damen toe dat ze ooit haar lippen liet opspuiten om ze voller te maken. Ook een liposuctie zou ze eventueel overwegen, maar dan alleen op plaatsen waar ze het vet niet wegkrijgt. Al geeft ze de voorkeur toch aan vermageren en sporten in plaats van plastische chirurgie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten