maandag 25 juni 2012

Na relatie met K3 zangeres Karen Damen nu ook relatie tussen Gert Verhulst en Josje Huisman over en uit


Na relatie met K3 zangeres Karen Damen nu ook relatie tussen Gert Verhulst en Josje Huisman over en uit

Mediaman Gert Verhulst en blonde K3-zangeres Josje Huisman zijn geen koppel meer. Dat staat te lezen in een officieel persbericht van Studio 100.

De twee, die in april bekendmaakten dat ze een relatie hadden, vragen met aandrang om hun privacy en die van hun nabije omgeving te respecteren. Op die manier kunnen zij de breuk rustig verwerken. Gezien het om een privé-aangelegenheid gaat, verkiezen Gert en Josje Huisman om verder geen commentaar te geven op de situatie.

In 2011 probeerden Gert en Josje Huisman van K3 het al eens samen. Maar toen verkoos hij zijn ex Ellen boven de Nederlandse schone blonde. Die relatie liep uiteindelijk toch op de klippen waardoor Verhulst dan toch nog aanpapte met de K3-zangeres. Maar ook hun sprookje is nu over en uit. Voorheen had Gert een relatie met de rosse K3 zangeres Karen Damen.

Studio 100 Zomerfestival Ahoy luidt zomervakantie in

Zaterdag 23 en zondag 24 juni 2012 was het alweer de 11e keer dat het Studio 100 Zomerfestival in Ahoy Rotterdam plaatsvond. Meezingen -en swingen voor de hele familie, maar eigenlijk is het festival vooral bedoeld voor kinderen van 4 tot en met 8 jaar. Met optredens van alle Studio 100 vrienden: Bumba, Bobo, Kabouter Plop, Piet Piraat, Samson & Gert, Mega Mindy en niet te vergeten de meisjes van K3, Karen Damen, Kristel Verbeke en Josje Huisman.

De K3 meisjes Karen Damen, Kristel Verbeke en Josje Huisman staan samen op het podium om met iedereen in de zaal een spetterend begin van de zomervakantie te vieren: de hele zaal kan meezingen en –dansen op de bekende liedjes.

1 opmerking:

  1. jeetje, alweer een relatie die sneuvelt, het zijn r de afgelopen tijd wel erg veel in de showbizz. Vraag me af waarom, zomertijden misschien?

    BeantwoordenVerwijderen