donderdag 5 juli 2012

K3 en Karen Damen starten de zomer met nieuwe single en videoclip Waar zijn die engeltjes


K3 en Karen Damen starten de zomer met nieuwe single en videoclip Waar zijn die engeltjes    
   
Vanaf vandaag ligt de gloednieuwe zomersingle van de K3 meisjes Karen Damen , Kristel Verbeke en Josje Huisman in de winkel!

Met het vrolijke ritme en de zomerse tekst van ‘Waar zijn die engeltjes’ maakt K3 jouw zomervakantie onvergetelijk! De nieuwe single is bovendien de titelsong van de nieuwe bioscoopfilm ‘K3 Bengeltjes’ die op 12 december 2012 in première gaat.

Wie al een voorsmaakje wil van het nieuwe filmavontuur kan vanaf nu de eerste beelden bekijken in de nieuwe videoclip van ‘Waar zijn die engeltjes’ :


Eind 2011 verscheen het album "Eyo!" van de K3 meisjes Karen Damen , Kristel Verbeke en Josje Huisman. Zoals te verwachten was wist het album de piek te bereiken in de Album Top 100. Het duurde ook niet lang voor het album bekroond werd met een Platina status. Dit jaar verschijnt er een nieuwe film van K3. De film heet "K3 Bengeltjes" en zal 12 december in de bioscopen te bewonderen zijn. Maar K3 zou K3 niet zijn als er geen single uitgebracht zou worden om de film een beetje te promoten. Daarom is er nu de nieuwe single 'Waar Zijn De Engeltjes'. Het is een up-tempo nummer waarmee het groepje weer terugvalt in het 'MaMaSé' & 'Kuma He' deuntje. Dat hoeft nou niet persé een nadeel te zijn, want die singles waren nou juist hun grootste hits. Of dit nummer de leadsingle is van een aankomend nieuw album is nog niet bevestigd, maar als we wikipedia moeten geloven is dat wel het geval. Dat is voor nu nog even afwachten.

"Waar zijn die Engeltjes?" is de eerste single van een nog naamloos album van de meidengroep K3. De single komt uit op 4 juli 2012. De single is de officiële titelsong van de film K3 Bengeltjes.

Een swingend begin van de vakantie met de nieuwe zomersingle van K3 'Waar zijn die Engeltjes'

Gooi je armen in de lucht, draai je heupen los en begin de vakantie dansend en swingend met de nieuwe zomersingle van K3!

'Waar zijn die Engeltjes' is de aanstekelijke titelsong van de film 'K3 Bengeltjes' die op 12/12/12 uitkomt in de bioscoop. Vanaf vandaag is de single verkrijgbaar in de winkel en kun je in de videoclip ook al de eerste beelden zien van het nieuwe filmavontuur van de sexy K3 meisjes Karen Damen, Kristel Verbeke en Josje Huisman!


K3 heeft het aanstekelijke nummer al voor de eerste keer live gezongen voor een zaal enthousiaste kinderen tijdens het Studio 100 Zomerfestival in Ahoy, waarbij het dak eraf ging. Dat belooft wat! Haal de nieuwste zomersingle 'Waar zijn die Engeltjes' snel in huis en vier de zomer samen met K3!

K3 geeft een modefeestje

Karen Damen , Kristel Verbeke en Josje Huisman zijn ongeveer klaar met de opnames van hun nieuwe film K3 Bengeltjes die op 12 december in de bioscoop komt. Eind volgende week verschijnt de nieuwe single Waar zijn de engeltjes en ze hebben nog een ander plan: een fashion party geven in het filmpark! Tenminste, op de nieuwe Nintendo DS-game die vandaag verschijnt.

K3 meisjes Karen Damen , Kristel Verbeke en Josje Huisman willen er uitzien als echte filmsterren met veel glittertjes, schitterende juwelen, prachtige make-up en chique jurken. Maar de verkleedkist is helemaal leeg, dus moeten ze snel op zoek naar hippe kleren. Liggen de glitterjurken misschien in de filmstudio? Kunnen ze de schoenen terugvinden in de concertzaal? En waar is de make-up naartoe? Ze gaan op zoektocht in de filmstad en komen terecht op de gekste plekken. Jij mag de K3'tjes mee helpen zoeken naar de verkleedspulletjes.

Je kan kiezen voor de ‘verhaal-optie' waarbij je aan de hand van een spannend verhaal, verteld door de K3 meisjes Karen Damen , Kristel Verbeke en Josje Huisman zelf, alle spelletjes in het spel speelt. Wil je enkel je favoriete spelletjes spelen dan kies je voor de optie ‘vrij spelen'.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten