vrijdag 1 juni 2012

Nieuwe K3-film met Karen Damen heet K3 Bengeltjes


Nieuwe K3-film met Karen Damen heet K3 Bengeltjes

De meidengroep K3 van de meisjes Karen Damen, Kristel Verbeke en Josje Huisman gaat een vierde speelfilm maken. In K3 Bengeltjes maakt de Nederlandse zangeres van de club, Josje Huisman, haar acteerdebuut. Dat maakte productiebedrijf Studio 100 donderdag bekend.

Ook presentator Winston Post heeft een rolletje in de film. Hij speelt de knappe buurman waar de meisjes van K3 verliefd op zijn. In de film zijn de drie meiden dolblij als hun drie nichtjes komen logeren, tot blijkt dat het niet zo'n lieve meisjes zijn.

Het is een tijdje geleden dat de K3 zangeressen Karen Damen, Kristel Verbeke en Josje Huisman een film hebben opgenomen. De laatste, K3 en de Kattenprins, stamt uit 2007. Josje Huisman zit sinds 2009 bij het trio. K3 Bengeltjes moet vanaf 12 december in de Nederlandse bioscopen draaien.

“K3 Bengeltjes” wordt de nieuwe bioscoopfilm van K3
Met gastrollen voor ondermeer Chris Van den Durpel, Michel Van Dousselaere, Jacques Vermeire, Camilia Blereau en Jill Peeters.

K3 zal dit najaar opnieuw schitteren op het witte doek met de gloednieuwe film “K3 Bengeltjes”, de vierde langspeelfilm van K3. “K3 Bengeltjes” is meteen ook het eerste bioscoopavontuur voor Josje. Karen en Kristel waren eerder al te zien in de K3-films “K3 en het Magische Medaillon”, “K3 en het IJsprinsesje” en “K3 en de Kattenprins”.

Karen Damen, Kristel Verbeke en Josje Huisman van K3 zijn door het dolle heen want hun drie nichtjes logeren een weekendje in hun appartement. Maar al snel blijkt dat de nichtjes ettertjes zijn die de boel op stelten zetten.
In de wolkenwereld waar de engelen leven, is er een afdeling ‘Bengeltjes’ waar opperengel Manuel van kindjes die zich op aarde als ettertjes gedragen ‘bengeltjes’ maakt. De kindjes die bengeltjes worden, moeten op aarde 24 uur lang braaf zijn en mogen geen overtreding maken tegen het Engelenboek. Als ze toch een fout begaan, worden ze gestraft op een wel heel bijzondere manier....

Opperengel Manuel geeft zijn nieuwbakken, maar heel klungelige assistent Tuur de opdracht om de drie nichtjes van K3 op te halen om er bengeltjes van te maken, zodat ze leren om braaf te zijn. Maar Tuur vergist zich en maakt per ongeluk bengeltjes van Karen Damen, Kristel Verbeke en Josje Huisman.

Het gevolg? De sexy meisjes van K3 moeten 24 uur lang braaf zijn alvorens ze weer bengeltjes af zijn… Dat blijkt gemakkelijker gezegd dan gedaan. Maar als ze falen, heeft dit voor K3 desastreuze gevolgen. Komt alles nog goed, of blijven de meisjes van K3 voor altijd bengeltjes? Dat kan je vanaf december zien in “K3 Bengeltjes”, een gloednieuw en knotsgek bioscoopavontuur van K3 !

Niemand minder dan Chris Van den Durpel (oa. Chris & Co, Daens, Oesje, Fernand,…) zal de rol van de klungelige engel Tuur vertolken, en Michel Van Dousselaere (oa Danni Lowinski, Aspe, Het Goddelijke Monster,…) zal gestalte geven aan opperengel Manuel.
Ook Camilia Blereau, Jacques Vermeire, Bianca Van Haverbeke, weervrouw Jill Peeters en Nederlanders Winston Post en Metta Gramberg zullen hun opwachting maken in deze vierde K3-film.

De nichtjes van K3 (Klaartje, Kelly & Jolien) worden gespeeld door Laurine Verbruggen, Tove Tielemans en Fleur Mertens.
De regie is in handen van Bart Van Leemputten.
Producent is Studio 100, en de filmverdeler voor Vlaanderen is Kinepolis Film Distribution (KFD).
“K3 Bengeltjes” zal vanaf 12/12/12 te zien zijn in de Vlaamse en Nederlandse bioscoopzalen.

Dit najaar komt de vierde langspeelfilm van K3 op het witte doek. Het zal de eerste zijn waarin de Nederlandse Josje meespeelt. 'K3-bengeltjes' wordt de opvolger van 'K3 en het Magische Medaillon', 'K3 en het IJsprinsesje' en 'K3 en de Kattenprins'.

Karen Damen, Kristel Verbeke en Josje Huisman van K3 zijn door het dolle heen wanneer hun drie nichtjes een weekendje komen logeren in hun appartement. Helaas blijkt al snel dat de meisjes geen engeltjes zijn. Opperengel Manuel maakt 'bengeltjes' van stoute kinderen op aarde en dat is precies wat hij van plan is met de nichtjes. Maar door een vergissing zijn het de K3-meisjes die in 'bengeltjes' worden omgetoverd. Zij zullen 24 uur braaf moeten zijn om weer de oude te worden.

Verschillende bekende Vlamingen maken hun opwachting in de film 'K3-bengeltjes'. Zo passeren Chris Van den Durpel, Jacques Vermeire en zelfs weervrouw Jill Peeters de revue.

De productie gebeurt door Studio 100 en de regie is in handen van Bart Van Leemputten. De filmverdeler voor Vlaanderen is Kinepolis Film Distribution (KFD). 'K3-Bengeltjes' met Karen Damen, Kristel Verbeke en Josje Huisman zal vanaf 12 december 2012 te zien zijn in de Vlaamse en Nederlandse bioscoopzalen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten