dinsdag 26 juli 2011

Karen Damen op 31 juli 2011 in Nederlandse premiere K3 musical ‘Alice in Wonderland’!

Karen Damen op 31 juli 2011 in Nederlandse premiere K3 musical ‘Alice in Wonderland’!
Woensdag 22 juni vond de perspresentatie plaats van de K3 musical Alice in Wonderland met Karen Damen, Josje Huisman en Kristel Verbeke. Een musical uit de koker van Studio 100, maar wel een hele speciale musical. Het gaat hier namelijk om de eerste 3D musical die ooit gemaakt is. Studio 100 heeft zelf moeten investeren in programmatuur om het mogelijk te maken om een musical 3D te maken.

 
Anders dan bij een film, moeten namelijk de geprojecteerde beelden interactief zijn en niet blijven doorlopen als er bijvoorbeeld iets gebeurd dat niet voorzien is. Het uiteindelijk resultaat beloofd spectaculair te worden.
Waar gaat de musical over? De meisje van K3, Karen Damen, Josje Huisman en Kristel Verbeke vervelen zich en gaan met zijn drietjes naar de bioscoop. Eenmaal bij de bioscoop aangekomen, beginnen de verrassingen en niets is wat het lijkt.
 De meisjes van K3, Karen Damen, Josje Huisman en Kristel Verbeke belanden in een wereld die Wonderland heet. Daar komen ze de meest rare figuren tegen: een pratende rups, de hartenkoning en zijn gemene koningin, de gekke hoedenmaker, de behulpzame tweeling en een wit konijn.
 De K3 meisjes Karen Damen, Josje Huisman en Kristel Verbeke belanden in een groot avontuur waar de ene gekke situatie de andere opvolgt. Kan K3 ooit nog ontsnappen uit deze wonderlijke wereld? ‘Alice in Wonderland’ neemt je mee op een betoverend avontuur in een wondere wereld vol fantasie.
Het verhaal van de K3 musical is gebaseerd op het wereldberoemde, door Lewis Caroll geschreven, verhaal ‘Alice’s Adventures in Wonderland’ (1865) en het vervolg ‘Achter de Spiegel en wat Alice daar aantrof’ (1871).
 In de maand april werd de musical Alice in Wonderland met de K3 meisjes Karen Damen, Josje Huisman en Kristel Verbeke in de Elisabethzaal in Antwerpen aan het Vlaamse publiek getoond. Zowel publiek als pers waren laaiend enthousiast. De Nederlandse première is op 31 juli om 17 uur in het World Forum Theater in Den Haag. De musical loopt van 30 juli 2011 tot en met 28 augustus 2011.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten