zaterdag 9 juli 2011

Karen Damen in exclusieve K3 special 'Alice in Wonderland' bij vtmKzoom

Karen Damen in exclusieve K3 special 'Alice in Wonderland' bij vtmKzoom

De musical 'Alice in Wonderland' met de meiden van K3, Karen Damen, Josje Huisman en Kristel Verbeke in de hoofdrol was deze lente een overdonderend succes. Daarom besliste Studio 100 om extra shows in te lassen in Nederland én Vlaanderen.

 

Dit weekend, vrijdag 8 juli, is de start van 25 extra voorstellingen in de Elisabethzaal te Antwerpen. Wie alvast een ticket heeft voor deze K3 show van Karen Damen, Josje Huisman en Kristel Verbeke of benieuwd is naar wat deze musical te bieden heeft, moet dit weekend zeker kijken naar de 'Alice in Wonderland K3 Special' bij vtmKzoom.
In deze exclusieve special voor vtmKzoom bereidt Alice zich voor op de komst van de K3 meisjes Karen Damen, Josje Huisman en Kristel Verbeke in Wonderland. Alice vraagt zich af waarom K3 naar Wonderland komt. Komen ze gewoon op bezoek? Of hebben ze iets belangrijks te vertellen?


In elk geval wil Alice zich én de vtmKzoom-ers goed voorbereiden. Ze vertelt de kijkertjes hoe je in Wonderland geraakt en wat je zeker moet weten voor je naar Wonderland afzakt. Bovendien stelt ze al een paar figuren uit Wonderland voor zoals Nestor, het witte konijn, die gespeeld wordt door Jacques Vermeire en de tweeling Hier en Nu, vertolkt door Nicole en Hugo. Bovendien krijgen vtmKzoom-ers al een paar stukken uit de voorstelling te zien, met liedjes die integraal worden uitgezonden.
Met deze K3 special van de meisjes Karen Damen, Josje Huisman en Kristel Verbeke 'Alice in Wonderland' bij vtmKzoom (op zaterdag 9 juli en zondag 10 juli om 9.45 uur) zijn de kids helemaal in de stemming voor de echte musicalvoorstelling!
'Alice in Wonderland K3 Special' met Karen Damen, Josje Huisman en Kristel Verbeke, zaterdag 9 juli en zondag 10 juli om 9.45 uur op vtmKzoom.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten