donderdag 9 december 2010

Karen Damen in nieuwe K3 musical Alice in Wonderland


Na het enorme succes van de musicals ‘Doornroosje’, waarin de meisjes van K3, Karen Damen, Josje Huisman en Kristel Verbeke de goede feeën speelden en ‘De Drie Biggetjes’ met de meiden als drie schattige biggetjes, brengt Studio 100 in 2011 de splinternieuwe musical ‘Alice in Wonderland’.

De musical Alice in Wonderland is gebaseerd op het oorspronkelijke verhaal en belooft een zeer bijzondere en spectaculaire voorstelling te worden!
‘Alice in Wonderland’ is vanaf 9 april 2011 te zien in de Koningin Elisabethzaal in Antwerpen.

Korte inhoud Alice in Wonderland.
Karen Damen, Josje Huisman en Kristel Verbeke vervelen zich en gaan met zijn drietjes naar de bioscoop. Eenmaal bij de bioscoop aangekomen, beginnen de verrassingen en niets is wat het lijkt. De meisjes belanden in een wereld die Wonderland heet. Daar komen ze de meest rare figuren tegen: een pratende rups, de hartenkoning en zijn gemene koningin, de gekke hoedenmaker, de behulpzame tweeling en een wit konijn. K3 belandt in één groot avontuur waar de ene gekke situatie de andere opvolgt. Kan K3 ooit nog ontsnappen uit deze wonderlijke wereld?

‘Alice in Wonderland’ neemt je mee op een betoverend avontuur in een wondere wereld vol fantasie. Gaan jullie met Karen Damen, Josje Huisman en Kristel Verbeke mee?

De musical belooft een unieke totaalbeleving te worden met een live-orkest en spectaculaire decors. Het verhaal van de musical wordt gebaseerd op het wereldberoemde, door Lewis Caroll geschreven, verhaal ‘Alice's Adventures in Wonderland’ (1865) en het vervolg ‘Achter de Spiegel en wat Alice daar aantrof’ (1871).

Tickets voor ‘Alice in Wonderland’ zijn te bestellen via T 070-344.555, www.alicedemusical.be

Momenteel tourt K3 met hun succesvolle theatershow ‘K3 en de Wondermachine’ langs uitverkochte zalen. De nieuwe sitcom ‘Hallo K3!’ is te zien op vtmKzoom. Kortom, K3 en Karen Damen, Josje Huisman en Kristel Verbeke zijn populairder dan ooit!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten