vrijdag 13 april 2012

K3-zangeres Josje Huisman verliefd op ex van Karen Damen Studio 100 baas Gert Verhulst


K3-zangeres Josje Huisman verliefd op ex van Karen Damen Studio 100 baas Gert Verhulst

Josje Huisman is verliefd. De knappe blonde K3-zangeres heeft een relatie met Gert Verhulst, de baas van Studio 100, en ex van Karen Damen.

''Aangezien er al enkele dagen hardnekkige geruchten de ronde doen over een relatie tussen Gert Verhulst en K3-zangeres Josje Huisman, heeft het paar beslist om deze geruchtenstroom een halt toe te roepen, en bevestigen zij vandaag hun nog zeer prille relatie'', laat Studio 100 weten in een persbericht.

De twee verschillen nogal van leeftijd. Josje Huisman is 26 jaar oud en Gert 44. Maar dat is niet het enige saillante detail. Verhulst had namelijk eerder een relatie met het roodharige lid van K3, Karen Damen.

K3-zangeres Josje Huisman heeft sinds kort een relatie met de ex van Karen Damen uit de meidengroep.

De blonde zangeres en Studio 100-baas Gert Verhulst zijn verliefd. Het stel heeft besloten hun "zeer prille" liefde te bevestigen.

Er is een aanzienlijk leeftijdsverschil: Josje is 26, Gert is 44 jaar. Hij had eerder een relatie met de roodharige Karen Damen. Die duurde van 2005 tot 2007. Daarna viel Gert voor een tien jaar jongere caféhoudster.

Josje Huisman viel eerder voor Levi van Kempen. Dat ging in 2011 over.

"Net omwille van het prille karakter van hun relatie vraagt het koppel met aandrang om hun privacy en die van hun nabije omgeving te respecteren. Aangezien het om een strikte privé-aangelegenheid gaat, zal hierover geen verdere commentaar worden gegeven" aldus Studio 100.

Gert Verhulst, bekend van Gert en Samson, de hond, had al eens een relatie met de roodharige K3-zangeres Karen Damen. Nog eerder was de baas van Studio 100 getrouwd, maar in 2003 volgde de scheiding. Na Karen Damen had hij een relatie met een restauranteigenares uit Blankenberge. Josje Huisman werd in het verleden even gekoppeld aan de Nederlandse acteur Levi Van Kempen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten