vrijdag 21 oktober 2011

Karen Damen: aanstekelijke ‘Eyo!’ nieuwe single van K3!

Karen Damen: aanstekelijke ‘Eyo!’ nieuwe single van K3!
De K3 fans hebben even moeten wachten op een opvolger van het immens populaire album MaMaSé! maar eindelijk is het zover; K3, Karen Damen, Josje Huisman en Kristel Verbeke komen op 28 oktober 2011 met een nieuwe single! En niet zo maar één, want K3 knalt met Eyo! de woonkamer binnen en laat je de rest van de dag meezingen. Warm jullie stemmen maar vast op want het aanstekelijke Eyo! wordt ongetwijfeld dé hit van dit najaar! De single is de eerste van het gloednieuwe en gelijknamige album Eyo! dat verwacht wordt op 21 november 2011.

De vorige CD MaMaSé! van de K3 meisjes Karen Damen, Josje Huisman en Kristel Verbeke is een fenomeen dat alle records gebroken heeft. Van de CD werden maar liefst 320.000 exemplaren verkocht in Nederland en Vlaanderen en Eyo! heeft alle ingrediënten in huis om dit succes te evenaren. Karen Damen, Josje Huisman en Kristel Verbeke hebben er het volste vertrouwen in en hebben ongelofelijk veel zin met Eyo! de komende tijd de kinderen weer te laten dansen en zingen!
Afgelopen zomer schitterde de K3 meisjes Karen Damen, Josje Huisman en Kristel Verbeke in de allereerste 3D musical ter wereld, ‘Alice in Wonderland’. Dat de dames hot zijn is gebleken toen het album ‘Alice in Wonderland’ bij de release al goud behaalde. Inmiddels zijn zowel de CD als DVD van de musical platina. Met Eyo! hoopt Studio 100 op verder succes van deze meidengroep die kinderharten steelt en zelfs de ouders de longen uit het lijf heeft doen zingen tijdens de concerten van de Toppers afgelopen mei.
Vanaf 28 oktober 2011 ligt de nieuwe K3 single van Karen Damen, Josje Huisman en Kristel Verbeke in de winkel en kun je hem downloaden via www.itunes.nl.
Tradities zijn er om in ere te houden. Dus na Heyah mama, Yeke yeke, Ya ya yippee, Oya lele, Kuma he en Mamasé heeft K3 weer een vreemdsoortige titel gekozen voor de nieuwe single: Eyo!.
Het nummer is meteen de voorloper van het gelijknamige album dat op 21 november verschijnt. Karen Damen, Josje Huisman en Kristel Verbeke stellen hun nieuwe single live voor in Plopsaland De Panne én op tv in Anne's Tien. Daarin showen ze ook hun nieuwe sexy podiumpakjes. Piet Piraat en Captain Jack krijgen zo te zien concurrentie.

Nieuwe single K3 wordt Eyo!
K3 lanceert op 31 oktober 2011 hun allernieuwste single: Eyo!
Deze single is de eerste uit het gloednieuwe en gelijknamige album Eyo! dat verwacht wordt op 21 november 2011.
Vanaf 28 oktober 2011 ligt de single in de winkel en kan je hem downloaden.
Meisjes, jongens, mama’s en papa’s, warm jullie stemmen maar op want het aanstekelijke Eyo! wordt ongetwijfeld dé hit van dit najaar!
Wie niet zolang kan wachten, kan alvast een stukje van de single beluisteren via www.studio100.be.
De vorige CD MaMaSé! is een fenomeen dat alle records heeft verpulverd. Van de CD werden maar liefst 320.000 exemplaren verkocht in Vlaanderen en Nederland.
Karen Damen, Josje Huisman en Kristel Verbeke zijn momenteel druk in de weer met het inzingen van hun gloednieuwe album Eyo!, want na het megasuccesvolle album MaMaSé ligt de lat voor het nieuwe album hoog! Het aanhoudend succes van de 3D-musical Alice in Wonderland met K3 is een feit!
Het album ‘Alice in Wonderland’ behaalde al van bij release goud, maar nu heeft zowel de CD als de DVD van de musical de kaap van platina bereikt.
Van de CD werden inmiddels ruim 75.000 exemplaren verkocht in Vlaanderen en Nederland en van de K3 DVD van Karen Damen, Josje Huisman en Kristel Verbeke maar liefst 65.000.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten