woensdag 8 juni 2011

Karen Damen in nieuw seizoen 'Hallo K3' met gastrol Marijn Devalck

Karen Damen in nieuw seizoen 'Hallo K3' met gastrol voor 'Balthazar Boma' van F.C. De Kampioenen Marijn Devalck.
Vorig jaar scoorde de nagelnieuwe comedyserie 'Hallo K3' van productiehuis Studio 100 met de meisjes van K3, Karen Damen, Josje Huisman en Kristel Verbeke in de hoofdrol enorm goed bij vtmKzoom.
'Hallo K3' bereikte in haar eerste seizoen namelijk maar liefst één op twee van de Vlaamse kinderen (van 4 tot 14 jaar). Dit najaar worden de vtmKzoomertjes getrakteerd op nieuwe afleveringen van de reeks 'Hallo K3' van de dames Karen Damen, Josje Huisman en Kristel Verbeke.
Reden genoeg voor een tweede seizoen van ‘Hallo K3’ met Karen Damen, Josje Huisman en Kristel Verbeke in de hoofdrol. Net zoals in het eerste seizoen speelt deze reeks zich af in en rond het appartement van de drie meiden. Net zoals in de eerste jaargang kruipt Jacques Vermeire weer in de rol van de charmante bovenbuurman Marcel.
Karen Damen, Josje Huisman en Kristel Verbeke hebben nog steeds een oogje op de knappe bovenbuurman Bas  die gespeeld wordt door Winston Post. die mogelijk de nieuwe liefde is van Josje. Ook Metta Gramberg is weer van de partij als Rozie, de eigenares van koffiebar ‘Roze Bottel’.
Een opmerkelijke gastacteur in het nieuwe ‘Hallo K3’ is Marijn Devalck, 'Balthazar Boma' van F.C. De Kampioenen, die de broer van buurman Marcel speelt.
'Het is geweldig om mee te werken aan een familieprogramma', vertelt Marijn Devalck tijdens de opnames. 'Samen met mijn kleinkinderen van twee en vijf jaar kijk ik vaak naar vtmKzoom', gaat hij verder. 'Om in een programma voor hun doelgroep te spelen, is gewoon fantastisch.'
Bovendien vindt Marijn Devalck het leuk om nog eens samen met Jacques Vermeire op een set te staan. 'Aangezien we broers spelen, is het een enorme uitdaging de tics en trekjes van Jacques, of liever het personage Marcel, te kopiëren en op een geloofwaardige manier neer te zetten.'
Ook de meisjes van K3, Karen Damen, Josje Huisman en Kristel Verbeke, zijn erg enthousiast over het nieuwe seizoen en hun gasten op de set. 'Wij zijn heel blij dat we er opnieuw kunnen invliegen voor een tweede reeks ‘Hallo K3’.
Jacques Vermeire, Winston Post en Metta Gramberg zijn ook terug van de partij. Dat was een blij weerzien bij de eerste opnamedag. In het nieuwe seizoen krijgen niemand minder dan Jan Verheyen en Marijn Devalck een gastrol in de reeks. De aflevering met Jan is al een tijdje geleden opgenomen, en zénuwachtig dat we waren! Hij is toch niet de eerste de beste, we waren echt vereerd dat hij mee wilde werken aan ‘Hallo K3’.
Jan bracht ook zijn vrouw Lien & dochtertje Anna mee naar de set, het ging er heel gemoedelijk & gezellig aan toe! Onlangs hebben we ook een aflevering ingeblikt met  Marijn Devalck. Hij speelt de rol van Frans, de broer van Marcel. Marijn is een héél charmante man en een kei in wat hij doet.
Karen Damen, Josje Huisman en Kristel Verbeke: Hij zit al jaren in het vak en kent de klappen van de zweep als geen ander. Dus het spreekt voor zich dat we het een hele belevenis vonden om naast hem te kunnen acteren. We hebben ook heel wat afgelachen, maar wat wil je, als je Jacques en Marijn samen op de set zet kan het moeilijk anders.'
In het najaar van 2011 is het nieuwe ‘Hallo K3’ helemaal klaar om op antenne te verschijnen en zullen de vtmKzoomers kunnen genieten van de gloednieuwe avonturen van Karen Damen, Josje Huisman en Kristel Verbeke. Voorlopig kunnen de kids voor de eerste jaargang van ‘Hallo K3’ nog steeds bij vtmKzoom terecht en zijn ze tegen het najaar helemaal klaar voor de nieuwe afleveringen!
Studio 100 maakt dus een tweede seizoen van de sitcom K3. Naast Karen Damen, Josje Huisman en Kristel Verbeke doen ook Jacques Vermeire en de Nederlandse castleden Metta Gramberg en Winston Post weer mee.
Een opmerkelijke gastrol in de nieuwe reeks is weggelegd voor Marijn Devalck, die de broer van Vermeires personage Marcel speelt. Het was geleden van de beginjaren van F.C. De Kampioenen (en een éénmalige terugkeer in het twintigste seizoen van de Eén-reeks) dat de twee nog samen voor de camera's stonden.
Ook Jan Verheyen zal voor één aflevering meewerken aan Hallo K3! De tweede jaargang van de K3 meisjes Karen Damen, Josje Huisman en Kristel Verbeke gaat uitgezonden worden in het najaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten