dinsdag 10 mei 2011

Goud voor K3 en Karen Damen met album Alice in Wonderland!

Goud voor K3 en Karen Damen met album Alice in Wonderland!
Na de succesvolle afsluiting van de eerste serie voorstellingen van de 3D musical “Alice in Wonderland” in Antwerpen heeft K3, Josje Huisman, Karen Damen en Kristel Verbeke, te horen gekregen dat hun album “Alice in Wonderland” zowel in Nederland als in Vlaanderen goud behaalde.
 
Ook de ticketverkoop voor de musical van K3 met Josje Huisman, Karen Damen en Kristel Verbeke gaat goed: er zijn al ruim 95.000 tickets verkocht in Nederland en Vlaanderen. Alice in Wonderland is vanaf 30 juli t/m 28 augustus te zien in het World Forum Theater in Den Haag.
K3(Josje Huisman, Karen Damenen Kristel Verbeke): “Wij beleven met Alice een fantastisch avontuur. We genieten van elke voorstelling van deze bijzondere musical. Ongelooflijk fijn dat al zoveel mensen de voorstelling gezien hebben of nog gaan zien! Wij zijn vooral erg blij dat dit avontuur nog niet voorbij is en we verheugen ons erop voor onze fans in Den Haag te spelen!”
Het behalen van de gouden plaat voor de CD ‘Alice in Wonderland’ is voor de meisjes van K3, Josje Huisman, Karen Damen en Kristel Verbeke, wederom een erkenning vanuit hun fans dat ze nog altijd razend populair zijn.
K3 heeft dus de gouden status verdiend met hun album Alice in Wonderland. Dat betekent dat er meer dan 25 duizend exemplaren zijn verkocht. De plaat behaalde ook al in België goud.
Op de cd staan liedjes uit hun gelijknamige musical, die Josje Huisman, Karen Damen en Kristel Verbeke momenteel in Vlaanderen spelen. Het verhaal is gebaseerd op het oorspronkelijke verhaal van Lewis Caroll.
De musical van de K3 vriendinnen Josje Huisman, Karen Damen en Kristel Verbeke beleeft 31 juli zijn Nederlandse première in het World Forum Theater in Den Haag. De kaartverkoop is al van start gegaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten