donderdag 18 maart 2010

Nieuwe afleveringen van Karen Damen in 'De Wereld van K3' mét Josje Huisman!


'De Wereld van K3' is terug bij de TROS! In de nieuwe serie die vanaf dinsdag 23 februari van start gaat nemen Kristel Verbeke, Karen Damen en het nieuwste lid Josje Huisman de kijkertjes mee op een fantastisch ritje door hun verrassende wereld. In het programma leren de drie meiden de kids iedere dinsdag en woensdag knutselen, koken, tekenen, dansen en zingen.

Dierenrubriek
In de dierenrubriek bezoekt Kristel Verbeke met Martin Gaus de dierentuin om meer te weten te komen over de dieren. Ze gaan op zoek naar herten, kamelen, everzwijnen, neushoorns en zélfs een jachtluipaard!

Kookrubriek
Elke week 'K3-en' Kristel Verbeke en Josje Huisman een gerechtje. Iets 'K3-en' wil zeggen dat je van iets lekkers iets 'gekkers' maakt. Zo maken ze van een saaie tosti een 'tiktoktosti' en van flensjes een heuse flensjestaart.

Tekenrubriek
De meiden leren van een tekenaar eenvoudige dieren en objecten tekenen, bijvoorbeeld apen, vlinders en auto’s. De kijkers thuis kunnen alvast papier en kleurpotloden klaarleggen om meteen mee te tekenen!

Knutselrubriek
K3 maakt elke aflevering een leuk knutselwerkje. Zij denken daarbij aan het milieu want Karen Damen, Kristel Verbeke en Josje Huisman gooien nooit iets onnodig weg. Alles is opnieuw bruikbaar. Ze laten zien hoe je van een pakje drinken een cool tasje maakt, hoe een plastic fles een lavalamp wordt of hoe een oude jurk een leuke handtas wordt.

Dansen met Josje
Iedere aflevering legt Josje Huisman, de nieuwe aanwinst van de meidengroep, een dansje uit van een populair K3-liedje.

K3-Karaoke
De meiden van K3 praten over hun lievelingsliedjes en vervolgens zingen de K3 karaokestars de lievelingsliedjes van de drie meiden. De liedjes zijn ondertiteld dus iedereen thuis kan uit volle borst meezingen.

Afsluiting
Elke aflevering sluit af met een K3-liedje met Karen Damen, Kristel Verbeke en Josje Huisman zodat de kijkertjes thuis kunnen meezingen en dankzij de dansles van Josje ook kunnen meedansen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten