woensdag 3 maart 2010

Ex K3 collega van Karen Damen Kathleen Aerts gaat trouwen

"Ex K3 collega van Karen Damen Kathleen Aerts (ex-K3) trouwt op 12 juni in haar tuin met agent"

Kathleen Aerts stapt in het huwelijksbootje met haar politieagent Steven. De ex-zangeres van K3 staat op 12 juni voor het altaar met de man die ze vorig jaar leerde kennen. Het koppel heeft een originele plaats bedacht om elkaar het ja-woord te geven: in de tuin van Kathleen. Dat schrijft Dag Allemaal.

Vorig jaar verdween Kathleen Aerts (31) uit de belangstelling, nadat ze uit K3 van haar vriendinnen Karen Damen en Kristel Verbeke was gestapt. Kort daarna viel ze in een plaatselijk café voor de charmes van politieagent Steven.

Kathleen Aerts had eerder een tijdlang een relatie met Studio 100-regisseur Jasper Verheugd, maar in 2005 ging het koppel uit elkaar.

Kathleen Aerts maakt zich op voor een gang naar het altaar. De blonde ex-K3-zangeres gaat volgens het Vlaamse blad Dag Allemaal dus eeuwige trouw beloven aan politieagent Steven.

Kathleen Aerts liep Steven tegen het lijf nadat ze uit K3 stapte.

De blondine besloot bijna een jaar geleden uit het populaire kleuterpoptrio te stappen, en werd vervangen door Nederlandse zangeres Josje Huisman.

Volgens Dag Allemaal stappen Kathleen Aerts en Steven op 12 juni in het huwelijksbootje.

De ceremonie zou dicht bij huis plaatsvinden: de zangeres is van plan in haar eigen tuin te trouwen. Of ex K3 zangeressen Karen Damen, Kristel Verbeke en Josje Huisman ook komen, is nog niet bekend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten