woensdag 20 januari 2010

K3 met voorlopig laatste optreden voor bevalling Karen Damen bij Carlo Boszhard en Irene Moors in ‘Carlo & Irene: Life 4 You’


Carlo Boszhard en Irene Moors ontvingen zondag in hun programma ‘Carlo & Irene: Life 4 You’ de K3-dames Karen Damen, Kristel Verbeke en de Nederlandse Josje Huisman.

Het populaire trio zal in het programma van RTL 4 haar Nederlandse fans ‘op gepaste wijze’ muzikaal uitzwaaien.

Pas in mei keert de meidengroep van zwangere Karen Damen, Kristel Verbeke en Josje Huisman weer terug op de bühne.

Karen Damen is hoogzwanger en gaat na het bezoek aan Carlo Boszhard en Irene Moors met verlof, en haar collega’s doen met haar mee“, legt een zegsman van RTL 4 donderdag uit.

Direct na de zoektocht van SBS 6 naar het nieuwe K3-lid was er direct veel werk aan de winkel.

Zo moest er een nieuw album worden opgenomen, oude hits werden opnieuw ingezongen met
Josje Huisman en er volgde een tour door Nederland en België.

“In mei komt K3 weer terug met bijzondere primeurs, die ze zondag in een winterse Life 4 You bekend zullen maken.

Met hun voorlopig allerlaatste optreden brengen zij materiaal van hun gloednieuwe album ten gehore“, vertelt de persvoorlichter.

In de uitzending van zondag zijn ook ONM-acteur Dirk Taat en Judith Osborn te gast. Berget Lewis, jurylid in de nieuwe RTL 4-serie My Name Is Michael, komt praten over haar passie voor Michael Jackson en Erwin van Lambaart van Joop van den Ende Theaterproducties praat de kijker zondag bij over de grootste musicals voor 2010.

Carlo & Irene: Life 4 You is elke zondag om 17.25 uur te zien op RTL 4. Helaas meestal zonder de K3 vriendinnen Karen Damen, Kristel Verbeke en Josje Huisman.


1 opmerking:

  1. karen damen en anthony proficiaat met de geboorte van kleine sky mijn dochtertje laurine is dol op k3 en dus geniet van deze wonderlijke tijd met jullie gezinnetje

    BeantwoordenVerwijderen