zondag 31 januari 2010

Album Top 100: K3 Mamasé met zwangere Karen Damen terug naar 1


Mamasé is opnieuw het best verkochte album van Nederland. De meiden van K3, zwangere rosse Karen Damen, Josje Huisman en Kristel Verbeke stijgen daarmee terug naar de eerste plaats in de Single Top 100. Susan Boyle komt op de tweede plaats terecht. Verder rukken Michael Buble, Anouk, Alicia Keys en Adele op in de nieuwste albumchart.

Bettie Serveert is op 25 de hoogste nieuwe binnenkomer met Pharmacy of Love.

De top 10:

1 (2) Mamasé – K3(Karen Damen, Josje Huisman en Kristel Verbeke)
2 (1) I Dreamed a Dream – Susan Boyle
3 (6) Crazy Love – Michael Buble
4 (5) Reality Killed the Video Star – Robbie Williams
5 (10) For Bitter or Worse – Anouk
6 (3) Honderd Uit Een – Paul de Leeuw
7 (11) The Element of Freedom – Alicia Keys
8 (16) 19 – Adele
9 (4) Battle Studies – John Mayer
10 (7) Never Can Say Goodbye – Trijntje Oosterhuis

Ramses Shaffy is uit de top 10 gezakt. Het hitoverzicht Laat Me gaat van 8 naar 15. Ellen Ten Damme stijgt juist met Durf Jij, dat van 26 naar 17 gaat.

Nog meer snelle stijgers: Simone Kleinsma gaat van 91 naar 30 met Simone – Songs from the Heart. Verder gaat het goed met Miss Montreal, wier titelloze debuut van 87 naar 32 stijgt.

De overige NL binnenkomers:

47. Jettie Pallettie – Tutti Spagghettie

De nummer 1-positie in de Album Top 100 is deze week dus weer voor de dames van K3, Karen Damen, Josje Huisman en Kristel Verbeke. Vorige week stond Jurk nog aan de top. Jeroen van Koningsbruggen en Dennis van de Ven vallen drie plaatsen. De nieuwe plaat van Alicia Keys staat op twee, Kyteman maakt de top drie compleet.

K3 met Karen Damen, Josje Huisman en Kristel Verbeke, de populairste meidengroep van de Lage Landen, lanceert op 1 februari 2010 een fantastische nieuwe single: De politie.

Deze single is de tweede uit het megasuccesvolle album MaMaSé!, dat al meer dan 250.000 keer de deur uit ging! (downloads niet meegeteld).

Karen Damen, Josje Huisman en Kristel Verbeke breken alle records met MaMaSé! en staan al maandenlang op nummer één en twee in de Vlaamse albumcharts.
In Nederland zijn ze intussen de best scorende Vlaamse groep aller tijden!

Meisjes en jongens, mama ’s en papa ‘s, leg alvast een mooi politiepakje klaar voor carnaval want K3 met De politie en Karen Damen, Josje Huisman en Kristel Verbeke wordt dé hit van het voorjaar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten