dinsdag 5 februari 2013

K3 en Karen Damen scoren ook in bioscoop met K3 Bengeltjes


K3 en Karen Damen scoren ook in bioscoop met K3 Bengeltjes

Bioscoopfilm ‘K3 Bengeltjes’ neemt bliksemstart!    
Na het openingsweekend staat de teller al op bijna 70.000 bezoekers voor 'K3 Bengeltjes' in België & Nederland!

Op 12/12/12 werd de film 'K3 Bengeltjes' uitgebracht in de Vlaamse & Nederlandse bioscopen, en dat is niet onopgemerkt voorbij gegaan. Na het openingsweekend staat ‘K3 Bengeltjes’ al op de 2e plaats in de ranking van de best bezochte films in België, en is de film op dit ogenblik met stip de best bezochte kinderfilm. 'K3 Bengeltjes' is in Vlaanderen meteen ook de sterkste opener van alle Studio 100 films van de voorbije jaren.
In totaal gingen er in België & Nederland al bijna 70.000 mensen naar de film kijken.

Al bijna 200.000 bezoekers voor de bioscoopfilm ’K3 Bengeltjes’!    
    Het 4e bioscoopavontuur van K3 blijft scoren in de Vlaamse en Nederlandse filmzalen: al meer dan 187.500 mensen gingen intussen naar 'K3 Bengeltjes' kijken!

Op 12/12/12 werd de film ’K3 Bengeltjes’ uitgebracht in de Vlaamse & Nederlandse bioscopen, en dat is niet onopgemerkt voorbij gegaan. 2 weken na de release gingen in totaal al meer dan 187.500 mensen naar de film kijken.
De Vlaamse bioscoopuitbaters hebben ‘K3 Bengeltjes’ nu al uitgeroepen tot dé familiefilm van de kerstvakantie!

Het verhaal:
Karen Damen, Kristel Verbeke en Josje Huisman van K3 zijn door het dolle heen, want hun drie nichtjes logeren een weekendje in hun appartement. Maar al snel blijkt dat de nichtjes ettertjes zijn, die de boel op stelten zetten.
In de wolkenwereld waar de engelen leven is er een afdeling ‘Bengeltjes’ waar opperengel Manuel van kindjes die zich op aarde als ettertjes gedragen ‘bengeltjes’ maakt. De kindjes die bengeltjes worden, moeten op aarde 24 uur lang braaf zijn en mogen geen overtreding maken tegen het Engelenboek. Als ze toch een fout begaan worden ze gestraft op een wel heel bijzondere manier....


Opperengel Manuel geeft zijn nieuwbakken, maar heel klungelige assistent Tuur de opdracht om de drie nichtjes van K3 op te halen om er bengeltjes van te maken, zodat ze leren om braaf te zijn. Maar Tuur vergist zich en maakt per ongeluk bengeltjes van Karen Damen, Kristel Verbeke en Josje Huisman.
Het gevolg? De meisjes van K3 moeten 24 uur lang braaf zijn alvorens ze weer bengeltjes af zijn… Dat blijkt gemakkelijker gezegd dan gedaan. Maar als ze falen, heeft dit voor K3 desastreuze gevolgen. Komt alles nog goed, of blijven de meisjes van K3 voor altijd bengeltjes? Dat kan je sinds 12 december zien in ’K3 Bengeltjes’, een gloednieuw en knotsgek bioscoopavontuur van K3!

‘K3 Bengeltjes’, met ondermeer K3, Chris Van den Durpel, Michel Van Dousselaere, Jacques Vermeire, Sam Gooris, Camilia Blereau, Bianca Van Haverbeke, weervrouw Jill Peeters en Nederlanders Charly Luske, Hans Cornelissen, Winston Post & Metta Gramberg.

Gouden plaat voor K3 met schoonheidsfoutjes    

Karen Damen, Kristel Verbeke en Josje Huisman kregen een gouden plaat tijdens de Sinterklaasshow maar er was wel één en ander mis met de award.

Karen Damen, Kristel Verbeke en Josje Huisman hebben het afgelopen jaar weer hard gewerkt aan een nieuwe CD en het resultaat mag er zijn! Met twaalf swingende K3-nummers, waaronder natuurlijk de titelsong 'Waar zijn die engeltjes' van de nieuwe film 'K3 Bengeltjes', is K3 klaar voor een muzikaal avontuur in de wolken. Vanaf vandaag ligt het nieuwe album in de winkel en kunnen kinderen vrolijk mee zingen en swingen met de aanstekelijke, nieuwe K3-nummers!

Dat K3 opnieuw scoort met de CD ‘Engeltjes’ zagen we dit weekend tijdens de Grote Sinterklaasshow, want ze mochten uit handen van Sinterklaas, een gouden plaat voor ‘Engeltjes' ontvangen. Al van bij release is de CD goed voor goud en werden er in Nederland en Vlaanderen al meer dan 50.000 exemplaren verkocht!

Maar wie de foto goed bekijkt, merkt dat er toch wel wat dingen foutgelopen zijn. Op de award is nog sprake van 35.000 stuks en een deel van de tekst is gewoon weggevallen? Wie oh wie heeft er verkeerd gemeten?

 Volgend jaar vieren ze hun vijftienjarig bestaan, maar de populariteit van Karen Damen, Kristel Verbeke en Josje Huisman is nog lang niet aan het tanen. Hun vierde bioscoopfilm ‘K3 Bengeltjes' is deze kerstvakantie de best scorende jeugdfilm.

De eerste drie films van Vlaanderens populairste meidengroep ­– toen nog met Kathleen Aerts – deden het ook behoorlijk, maar met hun vierde bioscoopavontuur lijkt Studio 100 pas echt recht in de roos te schieten. In amper twee weken tijd gingen in de Vlaamse en Nederlandse bioscopen al meer dan 188.000 mensen naar K3 Bengeltjes kijken. De Vlaamse bioscoopuitbaters hebben de jongste K3-film nu al uitgeroepen tot dé familiefilm van de kerstvakantie, laat Studio 100 trots weten.

In de film krijgen Karen Damen, Kristel Verbeke en Josje Huisman drie ondeugende nichtjes op bezoek die in een mum van tijd hun appartement op stelten zetten. Opperengel Manuel en zijn assistent Tuur (rol van Chris Van den Durpel) willen vanuit de Wolkenwereld de drie kleine deugnieten een lesje leren, maar door een misverstand worden niet de drie nichtjes, maar Karen, Kristel en Josje zélf in ‘bengeltjes' veranderd.

Dat levert heel wat hilarische taferelen op, zoals de K3-dames die na een leugentje lange neuzen krijgen of na een stiekeme snoeppartij voortaan met superdikke billen door het leven moeten. Geen Oscarmateriaal, maar wel goed voor een leuke filmnamiddag voor kinderen, zo oordelen ook veel ouders.

Ook in de muzikale hitparade blijft K3 trouwens scoren. Hun album Engeltjes staat nu al enkele weken op de tweede plaats, enkel voorafgegaan door de soundtrack van de film The broken circle breakdown .

Op dit moment genieten Karen Damen, Kristel Verbeke en Josje Huisman van een welverdiende vakantie, maar begin maart trekken ze weer door Vlaanderen en Nederland met een gloednieuwe show. Ook die is nu al een succes, met meer dan 55.000 verkochte tickets.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten