dinsdag 20 maart 2012

Karen Damen en haar K3 vriendinnen Josje Huisman en Kristel Verbeke in weer nieuwe afleveringen van 'De Wereld van K3'


Karen Damen en haar K3 vriendinnen Josje Huisman en Kristel Verbeke in weer nieuwe afleveringen van 'De Wereld van K3'

'De Wereld van K3' is weer terug bij de TROS! In de nieuwe serie nemen Kristel Verbeke, Karen Damen en het nieuwste lid de blonde Josje Huisman de kijkertjes mee op een fantastisch ritje door hun verrassende wereld.

In het programma leren de drie meiden Josje Huisman, Karen Damen en Kristel Verbeke de kids iedere uitzending weer knutselen, koken, tekenen, dansen en zingen.

Dierenrubriek
In de dierenrubriek bezoekt Kristel Verbeke met Martin Gaus de dierentuin om meer te weten te komen over de dieren. Ze gaan op zoek naar herten, kamelen, everzwijnen, neushoorns en zélfs een jachtluipaard!

Kookrubriek
Elke week 'K3-en' Kristel en Josje Huisman een gerechtje. Iets 'K3-en' wil zeggen dat je van iets lekkers iets 'gekkers' maakt. Zo maken ze van een saaie tosti een 'tiktoktosti' en van flensjes een heuse flensjestaart.

Tekenrubriek
De K3 meiden Josje Huisman, Karen Damen en Kristel Verbeke leren van een tekenaar eenvoudige dieren en objecten tekenen, bijvoorbeeld apen, vlinders en auto’s. De kijkers thuis kunnen alvast papier en kleurpotloden klaarleggen om meteen mee te tekenen!

Knutselrubriek
De K3 meisjes Josje Huisman, Karen Damen en Kristel Verbeke maken elke aflevering een leuk knutselwerkje.

Zij denken daarbij aan het milieu want Josje Huisman, Karen Damen en Kristel Verbeke gooien nooit iets onnodig weg. Alles is opnieuw bruikbaar. Ze laten zien hoe je van een pakje drinken een cool tasje maakt, hoe een plastic fles een lavalamp wordt of hoe een oude jurk een leuke handtas wordt.

Dansen met Josje Huisman
Iedere aflevering legt Josje Huisman, de nieuwe blonde aanwinst van de meidengroep en een zeer goede danseres, een dansje uit van een populair K3-liedje.

K3-Karaoke
De meiden van K3 Josje Huisman, Karen Damen en Kristel Verbeke praten over hun lievelingsliedjes en vervolgens zingen de K3 karaokestars de lievelingsliedjes van de drie meiden. De liedjes zijn ondertiteld dus iedereen thuis kan uit volle borst meezingen.

Afsluiting
Elke aflevering sluit af met een K3-liedje zodat de kijkertjes thuis kunnen meezingen met Josje Huisman, Karen Damen en Kristel Verbeke en dankzij de dansles van Josje ook kunnen meedansen.

De K3 meisjes Josje Huisman, Karen Damen en Kristel Verbeke presenteren een televisieserie voor kinderen, met de titel De Wereld van K3. Van het programma was er zowel een Vlaamse als Nederlandse versie, nu is er alleen nog de Nederlandse versie. Ook zijn er diverse dvd's verschenen.

In 2010 (2011 in Nederland) kwam er een komische televisieserie omtrent de groep K3 met Josje Huisman, Karen Damen en Kristel Verbeke op televisie genaamd Hallo K3!. De televisieserie gaat over de meiden die samen in een appartement wonen en een balans proberen te vinden tussen een ster zijn en het gewone leven.

Klusjesbord
 De K3-meiden Josje Huisman, Karen Damen en Kristel Verbeke laten zien dat ze niet alleen goed kunnen zingen en dansen, maar ook ook heel handig zijn aan de knutseltafel.

Pannenkoeken
 Jeugdserie waarin de K3-meiden Josje Huisman, Karen Damen en Kristel Verbeke laten zien dat ze niet alleen goed kunnen zingen en dansen, maar ook ook heel handig zijn in de keuken met pannenkoeken.

De Wereld van K3

Josje Huisman, Karen Damen en Kristel Verbeke leren je dus van alles over Knutselen, Koken, Dieren, Dansen en Zingen en nog veel meer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten