zondag 1 april 2012

Karen Damen van K3 in muzikale Clash met moeder en zus in De Premiejagers Deluxe


Karen Damen van K3 in muzikale Clash met moeder en zus in De Premiejagers Deluxe


“De rosse van K3” Karen Damen vs. “de rosse van School is Cool”.

Op zaterdag 28 januari verwelkomde Bruno Wyndaele twee roodharige muzikale schoonheden in De premiejagers deluxe op Eén.  

Karen Damen van K3 neemt het zaterdag op tegen Nele Paelinck van School is Cool. Maar beide dames brengen ook nog versterking mee.

Karen Damen van K3 brengt zaterdag voor één keer niet haar vriendinnen Josje Huisman en Kristel Verbeke mee. In de plaats daarvan stelde ze een team samen met twee charmante dames uit haar familie, haar moeder en zus.

Zijn de Damen-dames goede quizzers? Vullen ze elkaar aan of weten ze dezelfde dingen? En vooral: zijn ze opgewassen tegen het team waarmee Nele Paelinck van School is Cool aan de start verschijnt?

Op zaterdag 28 januari verwelkomtde Bruno Wyndaele dus twee roodharige muzikale schoonheden in 'De Premiejagers Deluxe' op Eén. Karen Damen van K3 nam het op tegen Nele Paelinck van School is Cool.

Maar beide dames brengen ook nog versterking mee. En Karen Damen van K3 brengt zaterdag voor één keer niet Josje Huisman en Kristel Verbeke mee, maar haar moeder en blonde zus.

Zijn de Damen-dames goede quizzers? Vullen ze elkaar aan of weten ze dezelfde dingen?
 
En vooral: zijn ze opgewassen tegen het team waarmee Nele Paelinck van School is Cool aan de start verschijnt? Kan Karen Damen en haar team winnen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten