donderdag 2 februari 2012

K3 en Karen Damen brengen liefdeslied voor Willem-Alexander uit


K3 en Karen Damen brengen liefdeslied voor Willem-Alexander uit

Op zijn trouwdag bekennen de dames van K3, Josje Huisman, Karen Damen en Kristel Verbeke, hun liefde voor kroonprins Willem-Alexander. Het liedje Willem-Alexander van het trio is uitgebracht op single.

Op zijn trouwdag bekennen de dames van K3 hun liefde voor kroonprins Willem-Alexander. Het liedje Willem-Alexander van het trio is donderdag uitgebracht op single, maakte het management van de K3 meisjes Josje Huisman, Karen Damen en Kristel Verbeke bekend.

Het nummer van het kleuterpoptrio K3 is gericht aan Máxima. "Liefste Máxima, ik stuur jou deze brief, omdat ik iets moet bekennen. Liefste Máxima, 'k ben een beetje verliefd op die mooie prins van jou", begint het liedje van Josje Huisman, Karen Damen en Kristel Verbeke.

De drie dames Josje Huisman, Karen Damen en Kristel Verbeke willen niet stoken in het huwelijk van de kroonprins en prinses, bekennen ze aan het eind van het nummer. "Liefste Maxima, ik zie hoe jij hem bemint en dus stel ik voor dat jij hem houdt. Want ik weet dat ik ooit net zo'n teddybeer vind, als die mooie prins van jou."

Willem-Alexander en Máxima vieren donderdag hun tinnen huwelijk, vandaar de ode van de K3 meisjes Josje Huisman, Karen Damen en Kristel Verbeke. De twee stonden op 2 februari 2002 voor het altaar. Het prinselijk paar heeft inmiddels drie kinderen: Catharina-Amalia (8), Alexia (6) en Ariane (4).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten