zondag 8 januari 2012

K3 en Karen Damen overtreffen zichzelf met extra show en 100.000 verkochte exemplaren cd Eyo!


K3 en Karen Damen overtreffen zichzelf met extra show en 100.000 verkochte exemplaren cd Eyo!

Op 18 november kondigden de K3 meisjes Karen Damen, Kristel Verbeke en Josje Huisman aan dat ze op 4 maart in het Sportpaleis staan met 2 nieuwe live concerten.
In minder dan 10 dagen tijd waren de 2 concerten al zo goed als uitverkocht en kondigden ze een extra voorstelling aan op 3 maart om 16 uur.

Dit nieuws werd zodanig goed ontvangen door hun jonge fans, dat nu nogmaals besloten is een extra concert in te lassen!
Met deze vierde show overtreffen de K3 meisjes Karen Damen, Kristel Verbeke en Josje Huisman zichzelf, want in 2005 gaven Karen en Kristel (toen nog met Kathleen Aerts) 3 concerten in het Sportpaleis en kwamen er meer dan 32.000 enthousiaste fans kijken.

Vanaf vandaag zijn er kaartjes te krijgen voor het extra K3 live concert op 3 maart om 13u!
Wees er snel bij, want de tickets vliegen de deur uit!

Maar er is meer goed nieuws!
Het nieuwste K3-album Eyo!, dat sinds 21 november in de winkel ligt, doet het voortreffelijk goed! Al van bij de release was de CD goed voor platina en op iets meer dan een maand tijd werden er al meer dan 100.000 exemplaren verkocht in Vlaanderen en Nederland.

De vorige K3 CD MaMaSé! van Karen Damen, Kristel Verbeke en Josje Huisman, het fenomeen dat alle records heeft verpulverd, is bovendien ook nog steeds populair. De teller staat inmiddels op meer dan 330.000 verkochte exemplaren in Vlaanderen en Nederland.
Benieuwd of Eyo! dit record zal evenaren.
 
Karen Damen, Kristel Verbeke en Josje Huisman: "Wij zijn ontzettend fier op onze nieuwe CD Eyo! Na het grote succes van onze vorige CD MaMaSé! lag de lat zeer hoog om opnieuw zoveel sterke nieuwe K3-nummers te verzamelen. Maar Alain, Peter en Miguel hebben zichzelf weer overtroffen. We waren al enorm verrast wanneer het album Eyo! al van bij release platina behaalde, maar na amper iets meer dan een maand tijd 100.000 verkochte exemplaren in Vlaanderen en Nederland, dat is onwaarschijnlijk!

Karen Damen, Kristel Verbeke en Josje Huisman: Bovendien vinden wij het GEWELDIG dat we in maart 4 keer in het Sportpaleis mogen staan. Wij zijn dan ook erg blij dat we deze extra show kunnen aankondigen en zo nog meer K3 fans blij kunnen maken. We kunnen nog niet al te veel verklappen, maar het wordt een ongelofelijke show met veel danseressen, een muziekgroep en een koor. We brengen oude en nieuwe K3-hits in kleurrijke K3-outfits en in een overweldigend decor!

Karen Damen, Kristel Verbeke en Josje Huisman: 2011 is een zeer druk, maar geslaagd jaar geweest voor ons. Zo toerden we in Vlaanderen en Nederland met de 3D-musical Alice in Wonderland, kwam er een nieuwe reeks van ‘Hallo K3’ en ‘De Wereld van K3’ en natuurlijk onze nieuwe CD Eyo! In 2012 zitten we ook niet stil, want het wordt een zeer belovend jaar. Er komt een nieuwe reeks van ‘Hallo K3’ aan en er staan nog een heleboel dingen op de planning, waarover we nog niet al te veel kunnen verklappen. Maar eerst kijken we enorm uit naar onze concerten in het Sportpaleis!"

Op 3 & 4 maart 2012 zullen Karen Damen, Kristel Verbeke en Josje Huisman samen met hun fans een fantastisch zing-en dansfeest bouwen in het Sportpaleis!
Een gloednieuw K3 live concert, met de allergrootste hits van K3 en de mooiste liedjes van hun gloednieuwe CD “Eyo!”.
Als dat geen onvergetelijke dag wordt…

De K3 concerten in het Sportpaleis zijn in 2012 de ENIGE shows met de K3 meisjes Karen Damen, Kristel Verbeke en Josje Huisman in Vlaanderen.
Mis het feest niet en kom mee dansen en zingen met K3!

Tickets & info over de K3 meisjes Karen Damen, Kristel Verbeke en Josje Huisman:
3 & 4 maart 2012
www.studio100.be of 070/345 345

Geen opmerkingen:

Een reactie posten