donderdag 1 juli 2010

K3 geeft na zwangerschap van Karen Damen extra shows


K3 gaat, na de zwangerschap van rosse Karen Damen en komst van Josje Huisman, nog steeds als een speer. De kaarten voor de concerten gaan dan ook als warme broodjes over de toonbank.

En omdat K3 van Karen Damen, Josje Huisman en Kristel Verbeke nog steeds een groot succes is, geven de meiden extra concerten in Nederland. Er stonden al concerten gepland in Zwolle, Den Bosch en Eindhoven. Naast de zaterdag- en zondag voorstellingen - zijn ook op de vrijdagen twee shows te zien van het vrolijke trio.

Ook in Groningen, Rotterdam en Amsterdam werden al extra concerten ingepland op de vrijdag.

K3 heeft dus besloten een aantal extra optredens te geven. Het trio heeft bekendgemaakt in Den Bosch, Eindhoven, Groningen en Zwolle aanvullende shows te organiseren.

Eerder werden al extra optredens in Rotterdam en Amsterdam aangekondigd. Nu ook deze toegevoegde shows nagenoeg zijn uitverkocht is besloten nog een aantal optredens toe te voegen. In Zwolle, Den Bosch en Eindhoven vinden de twee extra shows plaats op de vrijdag voor de eerder geboekte optredens.

In Groningen wordt de aanvullende show op zaterdag 11 december gehouden. K3 is vanaf 1 oktober tot 12 december in Nederland en is in zeven verschillende steden te zien.

Josje Huisman als nieuw lid van K3 is een groot succes. Net als met haar voorgangster Kathleen Aerts vliegen de kaartjes voor concerten van het trio nog steeds over de toonbank. En ook de zwangerschap en baby van Karen Damen heeft K3 alleen maar goed gedaan.

De drie sexy dames geven dan ook extra concerten in Nederland. In zowel Zwolle, Den Bosch als Eindhoven zijn nu – naast de zaterdag- en zondag voorstellingen - ook op de vrijdagen twee shows te zien.

In Groningen werd ook een extra show geboekt. Eerder werden in Rotterdam en Amsterdam de vrijdagshows opengezet. Ook deze shows zijn nagenoeg uitverkocht. Dus voor wie nog kaarten wil en K3 met Josje Huisman, Kristel Verbeke en Karen Damen in levende lijve wil zien, is haast geboden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten