donderdag 24 juni 2010

Karen Damen en K3 gaan deze zomer 'handjes draaien‎'


De populairste meidengroep van de Lage Landen, K3 met Karen Damen, Kristel Verbeke en Josje Huisman, komt met een vrolijke nieuwe zomersingle: 'Handjes draaien'. Van de DVD MaMaSé!, de show, zijn amper een paar weken na release al meer dan 61.000 exemplaren verkocht. De CD MaMaSé! ging maar liefst al 269.000 keer over de toonbank.

Het succes van K3 duurt onverminderd verder. Na de komst van Josje Huisman begin oktober vorig jaar is het trio populairder dan ooit. De nieuwe K3 show die in het najaar van 2010 op het programma staat, is nu al zo goed als uitverkocht.

K3 is sinds begin mei weer terug aan het werk na het zwangerschapsverlof van Karen Damen. Bij Studio 100 wordt momenteel hard gewerkt aan een nieuwe DVD special en vinden de eerste opnames plaats voor een sitcom rond K3.

Dit weekend is K3 te zien op het Zomerfestival, tickets via www.studio100.nl en deze zomer zijn Karen Damen, Kristel Verbeke en Josje Huisman te gast in Plopsaland, zie www.plopsa.be voor meer info.

Je kan het nummer 'Handjes draaien' van K3 Karen Damen, Kristel Verbeke en Josje Huisman downloaden via www.studio100.be of I-tunes.

K3 gaat deze zomer handjes draaien.

Het is zomer, dus tijd voor K3 om weer met een vrolijke zomersingle uit te pakken. Handjes draaien heet die deze keer. Daarnaast werken de drie ook aan een nieuwe dvd-special, vinden de eerste opnames plaats voor een sitcom rond K3 en zijn Karen Damen, Kristel Verbeke en Josje Huisman te gast in Plopsaland.

De cast van de superpopulaire televisieserie ‘Het Huis Anubis en de Vijf van het Magische Zwaard’ zal een optreden verzorgen tijdens het jaarlijkse Studio 100 Zomerfestival. Voor Sterre, Pim, Marcel, Anastacia en Raphael is dit de eerste keer dat ze zullen optreden voor een live publiek. Het Studio 100 Zomerfestival vindt op 26 en 27 juni plaats in de Amsterdam ArenA.

Het Studio 100 Zomerfestival belooft in alles opnieuw een groot spektakel te worden. In een regenboogdecor met grote catwalks de zaal in, zal een heel scala aan bekende Studio 100 gezichten haar opwachting maken.

Naast de cast van Het Huis Anubis zijn ook Mega Mindy, Merel uit Amika, Piet Piraat, Kabouter Plop, Bumba, Samson & Gert, Bol & Smik en natuurlijk K3 van de partij. Samen met de kinderen in de zaal zullen zij hun bekendste hits brengen. De presentatie is in handen van Kobe van Herwegen, bekend van Ketnet en AbraKOdabra.

K3
Voor de K3 fans in de regio Amsterdam biedt het Studio100 Zomerfestival een uitgelezen kans om Karen Damen, Kristel Verbeke en Josje Huisman eens live te zien optreden. In het najaar doen de meiden met hun gloednieuwe K3 show ook onze hoofdstad aan, maar die optredens in het RAI theater zijn al geheel uitverkocht. Tijdens het Studio 100 Zomerfestival zingt K3 onder andere hun nieuwe single ‘Handjes Draaien’.

1 opmerking: