maandag 14 juni 2010

Gouden status Mamasé-show dvd van K3 met Karen Damen


Gouden status Mamasé-show dvd van K3 met Karen Damen!

De dvd van de Mamasé-show van K3 is binnen twee weken veertigduizend keer over de toonbank gegaan en heeft daardoor de gouden status behaald.

De dvd bevat opnames van de show waarmee Josje Huisman, Karen Damen en Kristel Verbeke afgelopen tijd door België en Nederland toerde.

Momenteel werken de dames aan een nieuwe dvd en binnenkort starten de opnames voor een K3-sitcom. De serie van Josje Huisman, Karen Damen en Kristel Verbeke verschijnt in het voorjaar van 2011 op de buis.

De dvd van de 'Mamasé'-show van K3 heeft de gouden status behaald. Het schijfje ging binnen twee weken ruim veertigduizend keer over de toonbank.

Om goud te behalen moeten er minstens dertigduizend exemplaren worden verkocht, dus dat betekent feest voor de Belgische kleuterpopgroep.

De dvd bevat opnames van de show waarmee de groep afgelopen tijd door België en Nederland toerde. Het was de eerste tournee voor de Nederlandse Josje Huisman, die een plek in de groep verwierf door haar deelname aan de talentenjacht 'K2 Zoekt K3'.

In februari beviel zangeres Karen Damen van een zoontje, waardoor de hele groep met verlof ging. In mei pakten de drie dames hun bezigheden weer op. K3 werkt momenteel aan een nieuwe dvd en start binnenkort met de opnames voor een K3-sitcom. De serie is in het voorjaar van 2011 op televisie te zien.

Opnieuw valt K3 dus in de prijzen! Van de DVD van de meest recente MaMaSé! show zijn een ruime twee weken na release meer dan 40.000 exemplaren verkocht en daarmee is de gouden status (voor een DVD bij 30.000) meer dan bereikt. In de DVD charts staat de DVD van de MaMaSé! show al sinds de release stevig op de eerste plaats.

Het succes van K3 lijkt onverminderd voort te duren. Na de komst van Josje Huisman begin oktober vorig jaar lijkt het trio populairder dan ooit. De single MaMaSé! van Josje Huisman, Karen Damen en Kristel Verbeke stond wekenlang op nummer 1 in de charts en van de gelijknamige CD werden meer dan 200.000 exemplaren verkocht (4 x platina).

De MaMaSé! show trok overal uitverkochte zalen en ook voor de nieuwe K3 show die komend najaar op het programma staat, heeft de kaartverkoop een vliegende start genomen. Inmiddels is al een flink aantal extra shows open gezet en in Amsterdam en Rotterdam zijn zelfs die al nagenoeg uitverkocht.

K3 is sinds begin mei weer terug aan het werk na het zwangerschapsverlof van Karen Damen. In de Studio100 studio's in België wordt momenteel hard gewerkt aan een nieuwe DVD special en vinden binnenkort de eerste opnames plaats voor de sitcom rondom K3 die in het voorjaar van 2011 voor het eerst op televisie te zien zal zijn. Ondertussen wordt er door Josje Huisman, Karen Damen en Kristel Verbeke ook hard gewerkt aan nieuwe liedjes.

1 opmerking: